Elhunyt Michael Jackson

| 2009.06.26. 00:40

Rövid ideje figyelem a vezető hírportálokat és a nagy angol hírcsatornákat, hol arról számoltak be, hogy jelenleg nem megerősített információk szerint 50 éves korában elhunyt Michael Jackson. Az énekes eszméletlenül találták házában, a mentők érkezésekor már nem lélegzett. Megpróbálták újraéleszteni és kórházba szállították, de a legfrissebb hírek szerint nem sikerült segíteni rajta.

Amikor elolvastam a hírt, nem is fogtam fel először. Bár tudtam, hogy az énekes rossz állapotban van, de a bejelentett koncertsorozatból arra lehetett következtetni, hogy Jacko még sincs annyira rossz állapotban.

Lehet róla sok rosszat mondani, de én személy szerint szerettem a zenéjét, telefonomon is fent vannak a slágerei. Jackson volt az az énekes, aki nem csak énekelte a zenéit, hanem írta, és hangszerelte is. Nem véletlenül a pop királya…

Egyelőre ennyi…

A bejegyzés trackback címe:

https://galm.blog.hu/api/trackback/id/tr981209039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

budaf(u)ck 2009.06.26. 01:56:42

Már sajnos biztos:(
Én sem voltam rajongó meg semmi ilyen mert én a Depeche Mode birodalmat erősitem már régóta,de elismerem a munkásságát a számait.Rengeteg nagy zenét adott a világnak és rengetegen szertik.Nem értettem egyett hogy kifehéritette magát és hogy a pepsi pojácát csinált belölle,de bevallom mikor megtudtam nagyon ledöbbentem.Szomorú hogy megint egy értékes ember ment el.
Megfigyeltétek hogy minden nagy igazi sztár(ebbe magyarokat nem értendő)már korán elmentek?Elvis a legjobb példa.Jim Morrison,stb.
Sajnálom nagyon.Béke poraira!

wulfy 2009.06.26. 02:35:29

Egyetértek az előttem szólóval. Bár én meg hardrockot hallgatok, el kell ismerni, h. voltak jó számai Jackonak.
R.I.P.

Adani 2009.06.26. 07:22:40

El kell ismerni valóban, h alkotott valami maradandót, tényleg voltak jó számai, egyébként az életvitele az nem tetszett, hogy fehérré operálta magát meg szétplasztikáztatta magát, de hát végülis az ő teste azt csinál vele amit akar.

R.I.P

BKV figyelő.hu · http://bkvfigyelo.hu 2009.06.26. 09:55:44

Nemtudom, én valahogy a zenéjét is szerettem mindig, főleg a slágereket. Minden száma ilyen pörgős, jól énekelhető:)

Jól mondták egy másik blogon: "Fene sem gondolta volna, hogy hiányozni fog..."

T5C5 2009.06.26. 17:22:16

Úgy érzem csatlakoznom kell nekem is az előttem szólókhoz.
Mindegy, ki milyen zenét hallgat,szerintem mindenkinek van legalább egy olyan Jackson szám, ami tetszik neki.Én pl metal-os vagyok és a Thriller az egyik nagy kedvencem.

Joggal nevezhetjük a pop királyának.Rengeteg, még sok-sok évig fennmaradó slágerek fűződnek nevéhez.Jó klippek, remek színpadi kivitelezések a koncerteken....

Isten Veled Jacko!

Lord Marcang Brutal 2009.06.26. 21:50:20

Pedofil, sztárallűrökkel tűzdelt, nyomorult kis pojáca volt, aki még a gyerekét is képes volt kilógatni a szálloda ablakán, csak azért, hogy felhívja magára a figyelmet. Ezen kívül bemutatta az evolúció csúcsát, hogyan lesz egy nigro srácból fehér nőutánzat.

CuckOO 2009.06.28. 13:54:27

Én csak ezt a sok összeesküvés elméletet utálom, amit halála után gyártanak. Szegény ha ezt tudná....

Valjean 2009.06.28. 20:08:55

Az is érdekes dolog, hogy most mennyire könnyezik a pályatársak többsége, hogy mennyire szerették, becsülték. De amikor élt és támadták, akkor vajon hányan álltak ki közülük mellette?
süti beállítások módosítása
süti beállítások módosítása