A kérés az volt: Legyen személyesebb

| 2009.05.26. 12:06

Sokszor éri kritikai a bloggereket, és a blogokon hozzászólókat kritika azért, hogy álnév mögé bújnak, ezért mernek mindent, következmények nélkül megírni. Én is kaptam ilyen kritikákat régen, mostanában egyre kevesebbet.

A BKV-figyelőn az olvasók egy része már a nevemen szólít (bár nem szeretem a nevem), mert a hivatalos leveleket mindig így írom alá, és megjegyezték. Ismerőseimtől jött az ötlet: Mi lenne, ha személyesebb lenne a blog? Legyen kint a kezdőlapon a nevem, és egy kis fénykép rólam, hogy lássák az emberek, ki is vagyok.

Végülis nem szégyellem amit csinálok, vállalom az arcom. Ezért is tartottam jó ötletnek azt, amit ismerősök írtak. Írtam is egy személyesebb bevezetőt (részben a régiből), majd kitettem egy nagyobbacska fényképet magamról. A visszajelzés eddig pozitív, aminek örülök:)
 

A bejegyzés trackback címe:

https://galm.blog.hu/api/trackback/id/tr351144530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-s Manó 2009.05.29. 09:40:40

Akkor most nem mint Manó, hanem mint Matyi írok :)
Szerintem is nem volt rossz ötlet, én is kíváncsi voltam, hogy nézel ki :P

dr.Zsé 2009.06.08. 12:51:41

helló Figyelő, szerintem is jó, hogy kitettél magadról egy képet, én pl nagyon nem így képzeltelek el, pozitív csalódás, komolyan!

ha végeztél az érettségivel akkor majd írhatnál arról is pár sort, szerintem többen is "aggódunk" érted :)

BKV figyelő.hu · http://bkvfigyelo.hu 2009.06.08. 13:11:14

@dr.Zsé:

Szia! Mindenki meglepődik amikor először lát, bár az olvasók egy része eddig is tudta, hogy fiatal vagyok. De így is mindenki meglepődik:)

Az érettségi eddig jó, jók az eredmények, bár lehetne sokkal jobb. Egy hét múlva szóbeli, meglátjuk, hogy ott mit tudok összehozni.

Szorítsatok! ;)
süti beállítások módosítása
süti beállítások módosítása