Nyári időszámítás...

| 2009.03.30. 22:50

Leírhatnám, hogy ennek az óraátállításnak nincs semmi értelme, de ezt már nálam okosabb szakemberek is megtették, nem okoskodok én ebbe bele. A lényeg, hogy már semmi megtakarítás nincs a nyári-téli időszámítás miatt.

Én személy szerint nehezen viselem, mert egy bizonyos rend szerint ébredek és fekszek le este. Épp megszoktam a téli időszámítást, épp eljutottam arra a szintre, hogy reggel már magamtól fel tudtam kelni, erre jön egy új rend, és minden borul.

Nem véletlenül voltam reggel olyan, mint a mosott szar. Egyszerűen nem tudok még ehhez a rendhez ilyen könnyen hozzászokni. A téli időszámításhoz képest egy órával korábban kellene lefeküdnöm, és reggel korábban is kell kelni, de nem tudok elaludni, kell még azaz egy óra…

A bejegyzés trackback címe:

https://galm.blog.hu/api/trackback/id/tr701036469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

blarke 2009.03.30. 23:40:07

esetemben ez annyiban volt viccesebb, hogy reggel 6-ra mentem műszakra, azaz 4-kor kelnem kellett. 3-kor sikerült, mert sípolt a noti, hogy órát állít. aludtam este 8-tól, szóval viszonylag szerencsém volt :) legalább volt időm enni. valahol vígasztaló, hogy annyira szétesett életet élek, hogy hidegen hagyott ez az óraállításos bigyula :D

Adani 2009.03.31. 09:23:32

Valóban nem sok haszna van már ennek, az emberek dolgoznak tovább lámpafényben ha hamarabb sötétedik, nyáron meg ugye már nem fogyasztunk kevesebbet mint régen, egyre több a klímaberendezés, ami szépen megdobja a fogyasztást, egyre melegebb van ami miatt egyre több klíma kell és egyre nagyobb fokozaton kell működtetni.

Rocko- 2009.03.31. 12:41:16

OFF blogban lehet OFFolni, azaz tulajdonképpen ONolni? :)))

én azon nevetek, h ilyenkor a BKV buszokon relatív pontos idôt mutatnak - reggel 6:22-kor nem 29:87-et, ellenben a nyári/télire ne mtudnak átállni. elég vicces. :)
süti beállítások módosítása
süti beállítások módosítása