Nézettség miatt verekednek minden Mónika Showban?

| 2009.03.24. 19:35

Emlékszem még, néhány éve milyen volt a Mónika show. Beszélgetések, kiabálások, havonta el-el csattant egy pofon. Múlt héten olvastam az újságban, hogy „Móúnika” műsora hamarosan véget ér. Nincs akkora nézettsége, és a műsorvezető is több pénzt szeretne. Az RTL-nél a műsor befejezéséről beszélnek. A TV2 Mónikája, Joshi sokkal kulturáltabb. Ténylegesen a problémákkal foglalkozik, tanácsokat ad, és a veszekedésnek, kiabálásnak sem ad helyet, bunyónak meg főleg. Úgy tűnik a magyarnak inkább erre van szüksége, mint az RTL-re.

A Mónika Showban már minden napos a verekedés. A biztonságiak minden műsorban feltűnnek legalább egyszer. Ne mondja nekem senki, hogy ez nem a nézettség miatt van. Úgy néz ki a TV2 feka sztárját még így sem sikerül legyőzni. Ha sikerülne, akkor nem gondolkodnának a műsor megszüntetésén.

Én azóta tudom, hogy az ilyen műsorokban általában kamu szereplők vannak, mióta a Fehérvári úti villamosmegállóban egy RTL-es leszólított, nincs-e kedvem szerepelni a Balázs műsorában. Egy csaj barátját kellene eljátszanom, akit megcsaltam. Ebből nem értem.

Végre a TV2 is jó valamiben. Hosszú idők óta ez az egyetlen műsor, ami nem bukott meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://galm.blog.hu/api/trackback/id/tr211023188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

epres négercsók 2009.03.24. 21:16:42

Érdekes egyébként, mert sokáig nem volt verekedés a maúnikasóban. Állítólag azért, mert megbünteti őket a verekedésért az ORTT, és ezért kivágják az ilyen jeleneteket. Mondjuk akár statiszták, akár nem, néhány arc olyan, hogy valszin nem esik nehezére eljátszani a verekedős qrvát. Érdemes egyébként beleolvasni Mónika irodalmi remekművébe, amit csak a harmadik ember volt hajlandó lektorálni, és a kiadók is elhajtották a nőt a vérbe... Szóval abban vannak érdekes dolgok.
Egyébként, a józsibarátból még egyetlen részt nem láttam, max perceket, de tényleg egy nyugodt műsornak tűnik. A maúnikasóban meg csupa degenerált. És hogy honnan tudom? Most már odáig süllyednek, hogy este főműsoridőben is ennek az előzetesét nyomják... Remélem is, hogy megszűnik. Szvsz elég nagy társadalomromboló hatása van.

vwpolo · http://edrink.blog.hu 2009.03.24. 21:42:41

Pont ezen filóztam ma, minden napra jut egy verekedés... Szánalmas. Amúgy meg ez tény, hogy kamu az egész, van amikor ki se akarják rendesen fizetni a ,,szereplőket,, és rendszeres, hogy kevesebbet adnak nekik végül. Mondjuk nem sajnálom őket, szánalmas réteg...

Adani 2009.03.24. 22:09:23

Én nem nézek vagy csak ritkán TV-t épp azért mert nincs normális műsor, ha valami botrány van a Maunika showban vagy máshol úgyis kikerül a YouTube-ra ( pl. Az Ózdi Sinter és a Nógrád megyei Vámpír. Josi Baratot sosem láttam, nem vagyok rá kíváncsi. Egyébként épp a múlt héten olvastam egy közösségi nemzeti blogon, h behívták őket a josi Barat-ba, és még fizetett provokátor is ment provokálni, h legyen bunyó, den em ültek fel neki és most nem adja le a TV2, valószínűleg azért, mert nem tudják úgy megvágni, h őket rossz színben tüntesse fel.

Egyébként a Maunika showban is vannak ilyenek még 2005 körül volt egy történet, ahol a híresebb lehetnék mint te témájú adásba vendég volt egy Nílus Szekta ( azóta már feloszlott) nevű rapcsapat és Majka, ahol látszólag Majkát szólták le, h ő fele annyit sem tud mint ők ő mégis híres. A valóság az volt, h a Nílusékat felhívták, h fellépési lehetőség lenne fizetnének is érte, ők elvállalták majd beetették őket, h az RTL-s produkció, és azért van Mónika Show a lapon, mert ők csinálják a felvételt. Nem olvasták el tüzetesen az apróbetűs részt, aláírták és akkor tudták meg, h mire vállalkoztak, de nem volt visszaút, mert ha nem mennek el kötbért kellett volna fizetniük ( 2 millió ft). A műsort meg összevágták úgy, h Majka legyen a sztár. Pedig volt mikor pár kínos kérdésre percekig csak hebegett habogott Majka, mert jól sarokba szorították, de ezt ügyesen kivágták.

ElPresidente 2009.03.24. 22:23:29

Nem láttam mónikasót már vagy 2éve... csak a promót látom este, hogy mi lesz majd a holnapi műsorban, és azt vettem észre, hogy most már teljesen szenzációhajhász módon promózzák ezt az ótvar szar fos műsort, hogy az "idióták" nézzék...

BKVF -> minket is szólítottak már le a Móriczon, hogy "nem akarunk a mónikasóban szerepelni?" Válasz: "Perszehogynem!" :o)

ElPresidente 2009.03.24. 22:25:36

jajj TV2 -> miszterésmiszisz? nahátazmeg a másik... Nem is kezdek bele, mert BKVF úgyis jól megdorgálna, hogy miért írkálok csúnyákat... :o)))

BKV figyelő.hu · http://bkvfigyelo.hu 2009.03.24. 22:30:16

@ElPresidente: Én még nem láttam. Mesélhetnél róla. Állítólag nagy bukás. (mint a többi:])

ElPresidente 2009.03.24. 22:35:28

@BKV figyelő: ááááá, hát ezt leírni nem lehet leírni, beszéljenek helyettem a videók: webcast.tv2.hu/mr_es_mrs/

FIGYELEM, a fenti linken található videók NEM alkalmasak szórakozásra, megtekintését semmilyen korosztálynak NEM ajánljuk! ;o)

BKV figyelő.hu · http://bkvfigyelo.hu 2009.03.24. 22:43:30

@ElPresidente: Hát ma már nem dugom rá a netbookra a hangfalat, de holnap belenézek, köszi. A felvezetésből egy nagyon jó hangulatú, szórakoztató műsorra számítok ;)

Vadászkés 2009.03.24. 23:09:11

Az előzetesbe mutatóba berakják a verekedés elejét, aztán a műsorban meg kivágják. Néző-becsali cirkusz az egész. Állítólag ma, a Józsibarátnál is elcsattant egy füles, az egyik újság ajánlása szerint.

Névtelen betelefonáló · http://bandeenator.blog.hu 2009.03.26. 22:09:02

Engem a Camponában kérdeztek meg: "beszélgetős problémamegoldó műsor". Kérdeztem: Mónika? Igen. Na mondta, h kösz nem.

Valaha ez is normális műsor volt.

Adani 2009.03.27. 11:10:27

@bandee:

Igen??? Volt olyan? Mikor?
Az 5-nél több hiányzó fog csak később lett feltétel a szerepléshez?
süti beállítások módosítása
süti beállítások módosítása