Cigánybűnözés Magyarországon

| 2009.02.10. 18:36

Van ma a Magyarországon egy réteg, melynek tagjai se dolgozni, se iskolába járni nem szeretnek. Gyerekeket potyogtatnak, és az utánuk kapott segélyből szeretnének megélni. Sajnos a kapott segély nem elég mindenre, ezért a népcsoport egy része rablásból, bűnözésből, feketekereskedelemből él meg. (Tisztelet annak a néhány kivételnek).

Nem telik el úgy hét mostanában, hogy a cigányok ne kerülnének be valamiért a médiába. Rabolnak, csalnak, gyilkolnak, folyamatosan erről beszélnek a TV-ben, erről ír az újság. De vajon hogyan fajulhatott idáig a helyzet? Miért alakult ki a cigánybűnözés?

Sajnos az elmúlt 20 évben aki a cigányokról beszélt, az mindig rosszul járt. Szemét rasszista volt az, aki a problémákról beszélni mert még akkor is, ha megoldást akart a problémákra. A cigányokat nem lehet megszólítani, aki a problémákról beszélt azt elhallgattatták, hisz a cigánynak csak joga van, kötelessége nincs. Ha erről a problémáról valaki el merte mondani a véleményét, azt hamar eltávolították a posztjáról (legyen politikus, rendőr, bármi). Ezt szokták meg a cigányok. Ők bármit tehetnek, nem tartoznak érte felelősséggel. Rájöttek, hogy ebben az országban iskola és munka nélkül is meg lehet lenni, segélyekből és lopásból. Erről nem beszélhetett idáig senki. Véleményem szerint ez vezetett odáig, hogy a magyarok már a 8-10 éves cigánygyerektől is félnek, görcsölő gyomorral utaznak a 28-as 24-es villamoson, rettegve sétálnak Budapest cigány lakta részein.

Kevés olyan ember van ebben az országban, aki ezt a problémát megfelelően orvosolná, normális ötlete van. Ha a kisebbség és a bűnözés egy beszélgetéskor előkerül, akkor elszabadulnak az indulatok. Sokan gyökerénél szüntetnék meg a problémát, a cigányok kiirtásáról beszélnek. A szélső jobbosok is ezen az állásponton vannak, a liberálisok még több cigányt hoznának ide. Egyik megoldás sem nyerő. Ezt a problémát csak indulatok nélkül lehet megoldani.

Lakatos Attila, cigányvajda az egyetlen aki mer beszélni a problémáról és ki meri jelenteni, hogy a cigányok elszemtelenedtek. Szerinte a gyerekek a szülőktől tanulnak, és akinek az apja börtönben ül, abból nagy eséllyel lesz bűnöző. Lakatos egy cigányok közötti megbeszélésen kijelentette: „17 rablásból 16-ot cigánygyerek követ el. Minek nevezitek ezt?”. A vajda szerint a cigány csakis a saját fajtájára hallgat, tehát mi magyarok hiába pofozzuk meg őket, hiba próbálunk velük beszélni, az a helyzeten nem igazán változtat.

Nem indul a videó? Kattints ide!


Éppen ezért, véleményem szerint a vajdával együtt kellene a cigánykérdést megoldani. Segélyek osztogatása helyett közmunkát kellene adni nekik, normálisan iskolába kellene őket járatni, meg kellene őket tanítani az együttélés szabályaira. Beszélni kell a problémáról, össze kell fogni a magyarnak és a cigánynak, segítséget kell nyújtani, hogy ez a probléma minél előbb rendeződjön.

A bejegyzés trackback címe:

https://galm.blog.hu/api/trackback/id/tr19935203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mesteri Margarita 2009.02.10. 19:45:45

Nem píszískedni akarok, de cigánybűnözés akkor sincs, legalábbis ha abban az értelemben használod, hogy minden cigány bűnöző, vagy abban, hogy a nagy többségük az lenne. Megbízható statisztikákat kérek szépen, ahol darabszámra és arányaiban is fel van tüntetve, hogy adott bűncselekményből ki mekkora részt vett ki.

Ez társadalmi probléma, a szélsősége(se)k lemetszésével kéne elindulni a megoldás(nak legalább a szándéka) felé, de a bosszúhadjáratokon és az egyenruhás masírozásokon túl nem nagyon jutott túl a reagálás.

Egyébként kezdem azt hinni, hogy ebben a problémakörben tényleg csak a cigányvajdának van esze!

BKV figyelő.hu · http://bkvfigyelo.hu 2009.02.10. 19:52:10

@Mesteri Margarita:

Mivel erről statisztikát nem vezetnek (nem is vezethetnek), sosem fogod megtudni, valóban hány százalékát követik el a bűncselekményeknek cigányok. Hidd el, ha már a vajda is azt mondja, hogy nagy a baj, kijelenti, hogy 18 bűncselekményben 17-szer cigány vesz részt, akkor már tényleg nagy a baj.

Az, hogy a szélsőséges csoportok ilyen indulatosak, sok minden következménye. Nem szabadott volna, hogy idáig fajuljon a helyzet.

Le kell ülni, beszélni kell róla (higgadtan) és olyan megoldást kell keresni, ami jó a magyarnak, és jó a kisebbségnek is. Egymás mellett kell élni normálisan, és ehhez mind két oldalnak engednie kell valamiből.

Mr.RaverDesigner 2009.02.10. 20:12:36

@Mesteri Margarita:

Az, hogy cigánybűnözésnek, vagy a liberálisok szerint a szemét magyar társadalom kirekesztésének hatására való cselekedetnek nevezzük, a lényeg ugyanaz. A cigányok nagyon nagy része lop, csal, hazudik. Az, hogy te ezt nem veszed tudomásul, a te bajod, és az, hogy nem tapasztalod, annak igyekezz örülni, lehet holnap téged szúrnak le...

A miskolci rendőrfőkapitány is csak a tényeket közölte, és egyből felakarták menteni. Ebben az országban mindenki fél a megtorlástól, félti a megélhetését. Csodálod hogy nem jelentik be a hasonló dolgokat? Az, hogy nincs hivatalos statisztika a bűnözők származására, nem jelenti azt, hogy csak cigányok, vagy csak magyarok a bűnözők, ez sajnos csak azért van így, mert az EU az integrációs baromságaival megtiltott mindenféle megkülönböztetést, de hidd el, meglepődnél, ha végigmennél egy börtönön.

Mielőtt beszólnál, nem, nem vagyok se kirekesztő, se szélsőjobbos, se hasonló liberális fika tárgyát képező csoport tagja. Egyszerűen csak Magyarországon élek a 21. században, akinek még roma barátai is vannak. Olyan romák, akik beilleszkedtek a társadalomba, akik főiskolára, egyetemre járnak, akik nem lopnak, és nem segélyből élnek, hanem dolgoznak. Merthogy vannak ilyenek is, csak sajnos nagyon kevesen...

kacsa. 2009.02.10. 20:36:31

@Mesteri Margarita: Szvsz. a szélsőségesek térnyerése inkább tünet, mint ok. Ha őket "lemetszed", az legfeljebb tüneti kezelés, de nem oldasz meg vele semmit. Ha összehasonlítod pl. a 2 világháború közötti Németországban az ott élők helyzetének változását és a szélsőséges pártok támogatottságát, akkor láthatod, hogy minél rosszabb volt a helyzet, annál többen támogatták a szélsőségeseket.
1) Valakit okolni kell a rossz helyzetért és ez a valaki lehetőleg ne "mi" legyünk.
2) (Mo-n) Ha valaki rengeteget melózik, a gatyáját is leadózza, míg mások munka nélkül több pénzt kapnak, mint ő, akkor szerintem jogosan megy fel benne a pumpa (különösen, ha a segélyezettek az ő tulajdonából egészítik ki a "keresetüket").
Nem értek egyet egyeseknek azzal az állításával, hogy minden cigány bűnöző (mert van köztük becsületes is, csak róluk nem hallunk), de az nem járja, hogy egyes csoportok tesznek magasról a törvényekre és az állambácsi még meg is simogatja a buksijukat ahelyett, hogy a rossz helyzetből kitörni kívánókat támogatná. Az, hogy a közmunkáért alig kapnak többet, mint a segély, az nem éppen ösztönző. Nem tartom rossz ötletnek, hogy a segélyért közmunkát kelljen végezni és természetben kapják meg azt pl. liszt, tüzelő (a védett erdők kivágása helyett), vagy egy bizonyos összeg felett az adóból lehessen leírni. Már csak azért sem, mert aki napközben elfárad a munkától, az este kisebb valószínűséggel fog hangosan mulatozni/lopni/rabolni.

Budafuck 2009.02.10. 23:25:23

@Mesteri Margarita:

Érdekes világban élsz.Érdekes országban de semmiképp nem ebben!
Valószinű barátaid és ismerőseid sincsenek akik mesélnének neked magyarországon folyó dolgokról!
Én eddig minden barátom,haverom,barátnőm,neki ismerősei,stb és sorolhatnám mindenkit ért inzultus cigány álltal,vagy látta ahogy cigányok bántalmaznak,rongálnak,szemetelnek,üvöltöznek,rabolnak,fenyegetőznek,gyilkolnak.
ÉS elég bekapcsolni a hiradókat, persze itt nem az RTL-re gondolok hanem rendes,ténytközlő HÍR csatornákra ahol kimerik mondani hogy cigányok vltak az elkövetők és nem mutyizzák el a szavak mögött rejlő igaz dolgokat!Mikor olyat hallasz:"két társoság verekedett össze,majd kések,bajonettek is előkerültek"
vagy "ásokkal,késekkel,kardal mentek egymásnak"
"két család vitája majd leszurták az apát"
feltehetően 2 fiatalkorú erőszakolt meg majd felaksztotta azt a 14éves lányt"
EZEK MIND CIGÁNYOK!Csak a képmutató valakiknek "megakarni" felelő mocskos média nem közli veled a tényeket!Ilyen vakoknak és képmutatókank mind te is.Aki lemeri irni hogy:nincs cigánybünözés!Addig örülj mig téged nem találnak meg, csak egy leköpéssel akár villamoson mert rámersz szolni hogy a (lopott)100ezres mobilját ne üvöltő hangerőn halgassa!
Mindenki ugat a Magyar Gárdára de érdekes ők merték végre kimondani az igazat a tényeket ebben az országban!amit minden épeszű,kulturált értelmes ember tud!Azt hogy van CIGÁNYBŰNŐZÉS!
Nem löttek le még senkit,nem vertek meg senkit,annak ellenére ahogy mindenki vakerálta és retteget meg kitaláltak hazugságokat róluk!Ennek ellenére a cigányok az elmult 3hónapban minden hétre hoztak egy gyilkossági ügyet!Érdekes nem?
Probáld meg levenni a szemkötőt a szemedről amit 30éve hordasz és üdvözöld magad a való Magyar országon!

Kopi3.14 2009.02.10. 23:39:18

"Van ma a Magyarországon egy réteg, melynek tagjai se dolgozni, se iskolába járni nem szeretnek. Gyerekeket potyogtatnak, és az utánuk kapott segélyből szeretnének megélni. Sajnos a kapott segély nem elég mindenre, ezért a népcsoport egy része rablásból, bűnözésből, feketekereskedelemből él meg. (Tisztelet annak a néhány kivételnek)."

Innentől nem lehet komolyan venni a többit, ekkora általánosítással. Hogy úgym ondjam, alaposan elbasztad már a bevezetővel a dolgot.

@Mr.RaverDesigner: ha figyelmesen olvastad volna az első híreket anno, akkor tudnád mit modnott a rendőrkapitány: az utcai rablásokat követik el döntően cigányok, a bankrablásokat, benzinkút-rablásokat pedig fehérek. Ez így teljes, nem különvéve, hogy a cigányok követik el a rablásokat.

@Budafuck: a saját osztálytársukat aggyonverő és tóba dobók meg magyarok voltak. Rengeteg cserbenhagyásos halálos áldozatot követelő balesetről is beszélhetünk, amiben magyarok öltek. Vagy a bankrablások szintén. A móri mészárlást is fehérek követték el. Akkor magyarbűnözés van, kijelenthető egyértelműen, hogy a magyarok bűnözők mindannyian? Szomszédunkban pár évvel ezelőtt két testvér vezsett össze, egyik megkéselte am ásikat. Túlélte, de könnyen bele is halhatott ovlna. Fehér a teljes família. Apám kerékpárját fehér ember lopta el a bolt elől.Egy időben a különböző maffialeszámolások szintén fehérek között zajlottak. Döntően fehérek verték szét a TV székházat is. akkor midnen magyar, minden fehér romboló huligán? mint a Hipósék, meg a lila haverjaik?

BKV figyelő.hu · http://bkvfigyelo.hu 2009.02.11. 00:23:58

@Kopi3.14: "(Tisztelet annak a néhány kivételnek)"

Magyarok is követnek el bűncselekményt, senki nem mondta, hogy nem. A dolog érdekessége, hogy a cigány majdnem mindig magyart öl, a magyar pedig magyart, ez az általad írt példákból is tökéletesen látszik. Ha a magyar véletlenül nekimegy egy roma kislánynak, annak lincselés lesz a vége.

A magyar nem önbíráskodhat, a cigány igen. Szerinted ez hogy néz ki?

Mr.RaverDesigner 2009.02.11. 01:30:14

@Kopi3.14:
Miylen igazad van, hiszen a bankrablás meg a benzinkútrablás olyan mindennapos dolog, mint az utcai rablás, vagy zsebelés:D ha máskor nem, akkor a bűncselekményekkel se általánosíts...

Adani 2009.02.11. 07:26:57

Mesteri Margarita 2009.02.10. 19:45:45

Még 2000-ben készült erről statisztika. Dr. Póczik Szilveszter készítette.

Itt olvasható:
www.tomcatpolo.hu/blog/blog/blog/20050227.html

Később a tudós elhatárolódott a blogon közölt megállapításoktól, viszont a statisztikák hitelességét azt elismerte.

Kopi3.14 2009.02.11. 11:53:17

@BKV figyelő: ne feledjuk, hogy csak annak van hirerteke, ami a magyarok ellen ciganyok reszerol erkezo tamadas. Azon eseteket, amikor egymast verik meg, szurjak le, mar nem harangozza korbe a media, a blogok sem. Pedig vannak olyanok is, ugyhogy megint alatamasztas nelkul modnasz valamit. Tudom, Korosladanyban, Szeghalmon egymas kozott voltak balhek amikor meg arrafele letem, es nem a magyarok fele. Onnan indulva, hogy elkulonulten eltek nagyreszt-annak okat nem tudom, de balhet egymas kozott rendeztek, es pl gyerekek focizasa soha semmilyen problemaval nem jart.
Hogy lincselnek, na annak kene elejet venni, hogy ne tegyek amikor olyan a helyzet. Ez viszotn elvezet oda, hogy ha a gyerekedet elutne valaki, akkor te mit csinalnal? Nem hasonlot? Vajh biznal a rendorsegben? Egyszer varosban jott belem zabranal megalltomban egy no hatulrol, majdnem a szelvedon keresztul vettem ki a kocsibol utana. Sajna az emberi termeszet ilyen, es nem mindig lehet kontrollalni.

@Mr.RaverDesigner: ha jol emlekszem manapsag alaposan megszaporodotak a bankrablasok is. Kerlek mondd mar meg, mivel altalanositottam? Csak felhivtam a giyelmet a felsorolt esetekilyen alapon torteno felhasznalasanak hibassagara.

BKV figyelő.hu · http://bkvfigyelo.hu 2009.02.11. 12:08:13

@Kopi3.14:

Azt se felejtsük el, mennyi minden nem jut el a médiáig. A mi kocsinkat is egy 17 éves cigány fiatal lopta el, később elkapták. Ismerősömtől cigányok vették el a mobilját a székesfehérvári vonaton. Az érdi lakótelepen egy barátomat fenyegettek meg, majd raboltak ki cigányok, akik 5-en voltak.

Persze, ez így van rendjén.

Adani 2009.02.11. 12:32:10

Kopi3.14 2009.02.11. 11:53:17

"Ez viszotn elvezet oda, hogy ha a gyerekedet elutne valaki, akkor te mit csinalnal? Nem hasonlot?"

De hát ilyenkor nem az lenen az első, h megnézed, h nem sérült-e meg a gyereked ha elütötték? Olaszliszkán pl. csak elsodorta a tanár a gyereket, semmi baja nem lett. Normális ember ilyenkor örül, h nem lett baj és megtanítja a gyereknek ha eddig még nem tette, h nem szaladgálunk ki autók elé.

Kopi3.14 2009.02.11. 16:34:10

@Adani: Leirtam, kb elsonek en is a hulye picsat kezdtem volna kriangatni az autobol, minthogy a rendbenlettel foglalkozzam.

Sodan 2009.02.11. 22:59:24

Szögi Lajos tanár úr halála megrázta az országot és fajgyűlölők születtek. Kegyetlenül le mészároltak két tanárt Csepel-sziget Általános Szakképző Iskolában történt brutális gyilkosság!
Az a külömbség,hogy az egyiket cigány a másikat magyar követte el,
A média nem egyformán kezeli a bűncselekményeket!
Ez a romákkal szembeni általános hangulatkeltés cigányok elleni uszítás
hangulat keltését próbálják felhasználni.

Mesteri Margarita 2009.02.12. 00:04:47

Látom, mint nem elsőző első kommentelőnek, kijutott nekem is a jóból :)

Higgyétek el, észlelem a bajt, észlelem, hogy a tüneti kezelés nem old(ana) meg semmit. Nem élek buborékban, nekem is volt összetűzésem villamoson, és köpött már le cigányasszony, amiért amikor ételt kért, és én nem pénzt, hanem zsemlét akartam neki adni.

@BKV figyelő: nem, nincs minden rendjén, Érden sem, pl. amióta összevonták a matekos sulit az ófalusival, azóta már nálunk is jártak "érdeklődők"

De ettől még olyan nincs, hogy cigánybűnözés, vagy magyarbűnözés, vagy disznópásztorbűnözés!

Adani 2009.02.12. 08:08:15

feri57:

Azért van különbség Olaszliszka meg Csepel között. Olaszliszkán 50 cigány lincselt ok nélkül. Csepelen meg az egyik MSZP-s bűnöző lelőtte a másikat mert nézeteltérésük volt.

Mellesleg már többen elismerték, h cigánybűnözés létezik köztük egy Miskolc környéki vajda is. Ha 100 bűncselekményből 99-et cigány követ el, akkor azt már lehet annak hívni. És ezt ő mondta nem én találtam ki.

Viszont rasszizmus és cigánygyűlölet nincs az országban ( de igény volna rá, ahogy a vicc mondja). Ha lenne Olaszliszkán és Makón már nem élnének cigányok, mert a népharag az ott történtek után már földig rombolta volna és a helyét behintették volna sóval. Ahogy pl. most is ez lenen az enyingi cigányteleppel. Ha inden Szerbiában történt volna vagy Romániában akkor már rég szétcsaptak volna közöttük.

Kopi3.14 2009.02.12. 10:25:33

@Adani: jo, hogy megemlited Enyinget, ha tajekozodtal volna a nevezett bunszervezeti csoport valahgoy nem a ciganysoron lakik...

Sodan 2009.02.12. 16:31:04

Ha létezik cigány bűnözés,
létezik magyar bűnözés is.

Mert ha nem cigány bűnöző követ el bűn esetet azt el tussolják,

ha találnak egy cigány tolvajt ordít az egész média teletorokból üvölt.Én nem vagyok fajgyűlölő, de az elszegényedett magyarságban épp oly arányban van bűnözés.
Én ismerek a környékünkön is bűnöző bandát akik nem cigányok ,ők meg röhögtek a pofámba úgy is a cigányokra lesz. Most ilyen világot élünk, A cigányokat gyakran Gestapo mód igazolják még az elszegényedett becsületes romát is lekezelő bánásmódban létesítik.
Szánalmas!!!!!

whitewolf688 2009.02.12. 23:48:39

Feri57: milyen Gestapo módon? Tudod, hogy azok hogyan hurcoltak el embereket? Ahhoz képest ami ma megy az semmi. Szegénykét merészeltem ferde szemmel nézni. Az nem jut eszedbe, hogy talán okom van rá? Engem kiraboltak cigányok, hogy legyen piára mit venniük. Egy hajszálon múlt, hogy nem vertek meg csak úgy brahiból. Édesanyám egy vidéki városban tanít egy főként romák által látogatott iskolában. Van ott normális is, de a többség IQ szintje még a majmokét se éri el. Mit majom, papucsállatka. Édesanyám idegei fél (!) év után olyan tropák, hogy önvédelmi tanfolyamra akar jelentkezni, mert lassan úgy érzi, hogy meg akarják verni, mert MERÉSZEL rászólni a kölyökre aki hangosan ordítozik óra közben! És nem nevelhet kérem szépen mert az tilos! Milyen világ ez? Normális gyerek elszégyelli magát ha rászólnak, de még ezeknek áll feljebb, hogy ki rá merészelt szólni az a hülye tanár!

Na ez van eltussolva, nem a magyar bűnözés. Van elég magyar aki bűnözésből él és nem tussolják el az ügyeiket. Egyszerűen arról van szó, hogy van egy milliós kisebbségi réteg, akik kb. 100x annyi bűnesetet követnek el, mint a többség.

Most nevezhet mindenki rasszistának vagy fajgyűlölőnek, de én legalább ki merem mondani, hogy VAN probléma és nem próbálom másra hárítani a felelősséget, mint azok a politikusok, akik nem bírnak megbírkózni a helyzettel.

Adani 2009.02.13. 08:00:56

feri57 2009.02.12. 16:31:04

Ordít a média ha egy cigány tolvajt kapnak el? Inkább azt veszem észre, h le sem merik írni a származást akkor sem ha a napnál is világosabb.

Sőt az "azé' mer' cigány vagyok?" jolly joker kimondása után sokszor kiengedik a fogdából is, mert még a végén rasszista lesz a rendőr is. Emlékeztek a siófoki esetre mikor talicskán tolta a cigány a lopott holmit és a rendőrt vették elő, h hogy merészelte a talicskához bilincselni sértette az emberi méltóságában. Egy bűnözőnek szerintem semmilyen méltóság nem jár, dem ég jogok sem.

Ebben kéne átvenni az amerikai példát nem minden hülyeségben. Ott ha betörnek a portádra és te lelövöd vagy belevágod a baltát akkor nem fognak ezért elitélni, a saját portádon jogod van védekezni, akár áramot is vezethetsz a veteményes köré, vagy le is lőheted, aki felszólításra nem takarodik el. Itthon meg ha nem akarsz bajba kerülni még segítsél is neki ellopni a dolgokat sőt ha a kocsidat lopta el szaladj utána és adj pénzt benzinre.

Kopi3.14 2009.02.13. 10:47:53

@Adani: ja, aztan amerikaban jogosan lo le a sozmszed, ha veletlenul rosszul leszel hazafele haladva este es beesel a kertjebe. Ezt akarjuk?

Adani 2009.02.13. 11:00:34

@Kopi3.14:

Igen, én azt mondom, h ezt akarom. Még mindig jobb mint a múltkori. Asszem Szlovákiában és Olaszországban is bevezették már ezt és ott is egyesek aggódtak ,h nem lesz jó. Elintézték annyival, h nem kell betörni és akkor nem fognak lelőni.

Mellesleg mivel a fegyvertartás nem változik lelőni itthon nem fog, hiszen nincs neki valószínűleg mivel, de ha nem takarodsz el a kertjéből és elver mondjuk egy lapáttal akkor rábasztál, minek mentél oda?

Egyszerűen kultúra kérdése a dolog. Usa-ban megtanítják és meg is tanulják ,h nem megyünk be magánterületre, ha el van kerítve akkor oda nem szabad bemenni. Aki meg nem tanulja meg az magára vessen ha bemegy és lelövik.

Kopi3.14 2009.02.13. 17:35:47

@Adani: megertetted olvasas utan mit irtam?

Adani 2009.02.13. 18:39:00

Igen, megértettem és azt mondom ,h ez így lenne helyes. Nem kell bemenni a szomszéd kertjébe se véletlenül se máshogy. Beesni meg ha van kerítés nem tudsz véletlenül ha meg nincs akkor ugye nem is számít magánlaksértésnek. Mellesleg nem azt mondtam, h legyen vadnyugat és előbb lőjj aztán kérdezz, hanem igen is ha felszólításra nme takarodik el valaki, aki bejött a kertedbe akkor le lehessen lőni, ill. ha azt nem is, de onnantól a jogaitól legyen megfosztva, így ha fejére esik egy tégla, megrázza az áram vagy hasonló történik vele akkor az a z ő baja és a tulajt ezért ne lehessen semmilyen módon megbüntetni. Ha áramot akar húzni a veteményes köré akkor tegye meg és ha valaki bemegy és agyonüti akkor így járt, minek ment oda? Ha pedig van a tulajnak legális önvédelmi fegyvere és illetéktelen bemegy a magánterületére akkor ha nem hajlandó elmenni és még rá is támad akkor nyugodtan lelőhesse és ezért ne essen később bántódása.

Sodan 2009.02.14. 13:19:19

Ha nem lenne a bőrnek színe a bűn lajstroma meglepően más statisztikát mutatna. abba roma alig lenne.
más portájára se mindig roma jár a szomszédék tanyájáról el vittek két db két mázsás hízót és nyolc süldőt, azokat se cigányok vitték el, pedig ő rájuk gyanítottunk. A végén bocsánatot kért a cigánytól akit gyanúsított a szomszédék.

Budafuck 2009.02.14. 13:28:20

@Kopi3.14:
Véletlenül nem az ombudszman brigád egyik idióta tagja vagy?Mert az az a szervezet akit a dunába lőnék!Ha rajtuk múlna még a börtönöket is megszüntetné!
Miféle magyar bűnözés?Néha beszélgess el rendőrökkel egy kapitányságon vagy menny el nyilt napra fogdákba vagy börtönökbe és kérdezd végig ki, miért van bent!?
Mikor az ugymond "fehérek" kirabolnak egy bankot,elvisznek egy pénzszállitót,benzinkutat kirabolnak már ne hozzuk egy lap alá hogy napi szinten eközben a cigányok 1000ével követnek el olyan dolgokat ami törvénysértő!Időseknek beszolnak(minap a campona megállójában csepeli138-as buszra váró két patkány cigány a megállóban várakozó idős nénit ugyhajtották el,és közben még tudatták vele, ha nem áll fel, orálisan is elintézik és a többi hasonló undoritó kifejezés amit a cigányok szókincse elbír,én le sem irom)falukban bemásznak a kertbe elviszik a kertből a tyúkot,gyümölcsöt mindent és ha netán elkapnák őket akkor jön az ombudszman vagy Gusztos Péter a liberális gyökér dumájával,eszméjével és aztondja :Ártatlanok mert ők megélhetési bűnözők!Jah.Én kérek elnézést.
Akkor az a "fehér"ember aki a bankot kirabolja is megélhetési bünöző mert honann tudjuk miért folyamodik ide valaki?Biztos nem hobbiból!Lásd whiskist!ÉS amugyis kit érdekel egy milliárdos minket kizsigerlő bankibirodalom egyik cégének elvitt 2millió forintja?vagy a shellkút napi milliárdos bevételéből elvitt 200ezer forint?!Engem nem.De szerintem senkit!Viszont mikor egy fél éve sporolt pénzemen és első fizuból megvett mobiltelefonomat amit az Örsön simán késekkel elvettek tőlem az egy életre megtőr!Olyan cigány férgek veszik el akik egy követ az életükben nem tettek arébb, hogy ahol élnek(magyarország)az elöbbre juthasson,szépüljön,bármi!Vagy akik a báttyámat hátulról leütik a sötét utcában,elveszik telefonját,sapkáját,és 1000forintját,majd cserébe még egyet beleöklöznek!Vagy akik anyám táskáját válláról letépik a blahán és még fel is lökik és eközben engem is(7éves voltam) hogy véletlenül se tudjuk utánuk futni!Ezek mind saját családomon belűl történtek!És képzeld ha mindenki mesélne!De érdekes "fehér" se néger,se román,se szerb,se magyar még nem rabolt,alázott,szolt be rám csak cigányok mióta élek.És minden barátomat,haveromat,ismerősömet ért inzultus ezektől az embreknek nem nevezett csotánynak se nevevzém élösködőktől!! Érdekes nem?
Néha vedd le a szemkötődet,és beszélges emberekkel.Ne azokkal akik audiban mennek még a wc-re is.Hanem akik élik az életüket és járnak utcán!És ez nem vidék.
És akkor nem irtam az emult fél év dolgairól.Tanár megverés(újpesten)mert az ugyszokás nem?14éves kislány megeröszakolása (ifjabb sztojkáék)majd fel is kötik az erdőben a kislányt!Lett fejlemény!!??Tanár lincselés olaszliszkán!!?Blahán a 8éves cigányromán patkány aki leszurta a srácot az mp3lejátszójáért!?Biztos emléxel?Mikor kiment az Rtl forgatni ahol ez a mocsok felnött, forgatás közben kirámolták a forgató kocsi stábját,meg kapott az operatőr egy bökőt a kezébe mert odamert nyúlni.RTL leadta ezeket?Nem!Mennyi példakel neked és a többi buta liberális ombudszman betegségben szenvedő embernek hogy végre ne megfelelni akarjatok valakinek,valakiknek hanem emberként lássatok már!!!???

Budafuck 2009.02.14. 13:46:04

@feri57:
Rendőrségen elmndom épp így kezelik a bűnözési elkövetéseket.Cigánybűnözés,Ukrán/orosz bűnözés,stb!Ez nem újkeletű.Igenis van és ezt akárki akarja átnevezni nem lehet!Mert enek ez a neve!Ugy mint a cigányt se romázzuk mert nem romák hanem cigányok!
Egri Csillagok rémlik itt valakinek?Kötelező lvasmány volt!Van benne egy dialogus:TE BÜDÖS CIGÁNY...

Sodan 2009.02.14. 14:00:28

@Budafuck:
" A gyűlölet vakká tesz!!!
A gyűlölet a legmérgesebb dolog a világon.
Mert aki gyűlölködve éll,
az gyűlölettől övezve fog meghalni"
A média annyira felerősíti a roma ellenes diskurzust,hogy ez a romák elleni erőszakra serkenti az elszegényedett magyarságot s a mindennapi diszkriminációra is.Szélsőséges cselekedet de a szélsőséges beszéd is mert a beszéd maga is tett amit büntetni kell!!!
Ezért kell határvonalat húzni!

Adani 2009.02.14. 15:09:40

@Budafuck:

Móricz Zsigmond Barbárok novellájában is van egy olyan mondat, h mit cigánykodik azzal a 60 birkával.

Miután a rablóra rábizonyították, h megölte a pásztort, de azt váltig tagadja, h a birkákat is ellopta volna.

Budafuck 2009.02.14. 16:33:59

@feri57:
Téged meg a sötétben tapogatodzás tesz vakká!!
Épp az hogy a média minden apró jelét eltrli még véletlen sem mondja ki hog cigányok az elkövetők!
Max a Hír-tv-n közlik a tényeket tárgyilagosan mert ott kimondják hogy cigányok!
Ez a harag,gyűlölet mindenkben megvan.Miért?Gondokozz el!Nem azért mert ezt hallod a médiában mert nem hallod,hanem mert valószinű a cigányok tehetnek vmt hogy majdnem minden magyar gyűlöli őket!Ezen kéne elgondolkodni és ezeket büntetni!!

Sodan 2009.02.14. 17:27:51

@Budafuck:

Nem minden magyar cigány gyűlölő esetleg 10% magyar .Nem igaz ,nem minden magyarban van harag és gyűlölet! Most divatba jött a cigányozás, cigány verés, Molotov-koktél dobálózás sőt cigányokra lövöldözés is és cigányokat lőhetnek halomra büntetlenül, a tettes ismeretlen, vagy fogjuk rá hogy a háttérbe uzsora kamat van. Nézőpont kérdése.

Budafuck 2009.02.15. 15:29:37

@feri57:
Jézusom nem véletlenül gusztos péter az igazi neved?Mert az ilyen szerencsicsomag!Elmondom neked ha lemész vidékre a gazdag cigányok(Sztojkafélék) adnak kölcsönt a szegény cigányoknak,majd mikor kapják a segéjt(a te, az én és a dolgozó magyarok adójából)odamennek és elveszik tőlük busás kamattal.Ha nemtudnak fizetni repül a molotov koktél.Ezt mind cgányok csinálják!Ha feltünt volna ezt még az ultraliberális tv2 is bemutatta.
Cigányozás nem jött divatba,mindig "divatban " volt mert a 65éves apám is kiskorában cigányozott,és a nagymamám is aki mostanság is elmeséli hogy akkoriban is egy semmirekellő népcsoport volt.csak akkoriban munkára fogták őket,és ledolgozták a büntetésüket!Nem ugy mint most.Hála az ilyen idióta gondolkodásu embereknek mint te!Akik megadnak minden jogot nekik,még aztis hogy leszurjanak de kötelességük semmi.
Nem 10%magyar utálja, 10% imádja őket hisz a 10%maguk a cigányok.Szerintem menny le vidékre vagy a városba, kérdezz végig napi 100embert megfogsz lepődni de nagyon! vigyázz mert lehet a kérdezösködés közepette, épp vesén böknek a sapkádért.
Szerinted miért hívják a magyar gárdát falvakba segitségűl?Akik persze egy ujjal sem nyúlhatnak hozzájuk mert akkor rögtön az menne mindenhol hogy a "náci"gárdások (akik közül kizárják akiben ennek apró jele felemrűl)megvertek egy cigányt.Miért?
Miféle cigányverés?Egy példát irj már le!
Ne azt a példát mikor igy szolt a hír:Két család estett egymásnak késekkel.Meg egy kocsmában két társoság verekedett össze és kardok,bajonettek kerültek elő!Nem a magyarok szokása kardal sörözni indulni a haverokkal.
ébredj már fel és ne add az ártalmatlant.Tudod te is magad milyen emberek ezek és sehol a világon nem tűrik meg őket hisz egy neveletlen fajta.Van jópár aki ebből kiakar törni és ki is tőr,bár nagyon kevés.Sajnos.

Sodan 2009.02.16. 15:06:44

@Budafuck:

Nem egyforma az ember értéke sem pl
Csepel sziget Általános Szakképző Iskolában két tanárt kegyetlenül le mészárolnak nem cigányok!

Egy díjbeszedőt ásott el a kertjében egy gyilkos aki szintén nem roma.

Az egyik Bp-i polgármestert bilincsbe vittek a rendőrök mert a város vagyonát szétlopta/nem cigány/

A hírhedt Móri mészárlást sem cigányok követték el.

Pénzszállító autókat és bankokat sem cigányok rabolnak.

A TV székházát szétverték de nem romák

A rasszista támadások!

Fényeslitkén egy 40 éves helyi magyar gyilkos többszöri kés szúrással hátba szúrt egy 14 éves roma fiút.

Pátkán rasszista polgárőrök cigány házakat gyújtogattak.

Piricsén Molotov-koktélokat dobáltak cigány házakra és lövöldöztek.

Galgagyörk :éles lőszerrel lőttek roma házakra.

Bátaszék: égő benzines palackokat dobtak roma házakra.Stb....

Most már be telt a pohár! mondhatnák a romák.

A sorokat nézve , mit látok hát ez bizony Magyar bűnözés a javából!!!!

A magyar törvények szerint adatvédelmi okokból a bűnügyi statisztika nem rögzítheti az állampolgárok etnikai hovatartozását.
Emiatt nem lehet adatokat alátámasztani a cigány bűnözőkről szóló állításokat .
Még az is csak becslés ,hogy hány cigány éll Magyarországon.

Marvinyo 2009.02.16. 15:51:44

@feri57: Talán ha a személy-/életellenes bűncselekmények nagy százalékát nem CIGÁNYOK követnék el, őket sem akarná senki felgyújtani. Kit izgat hogy ellopott x ember y millió forintot z banktól? Őszintén én leszarom a bankokat. Lopják csak meg őket. Azt fogd fel hogy az /jogosan/ sokkal nagyobb sérelem, ha tőled/rokonodtól/ismerősödtől ellopnak hosszú és /legtöbbször/ nehéz MUNKÁVAL MEGÉRDEMELT telefonját/mp3lejátszóját/kocsiját mint ha valaki rádob egy cigánylakta házra egy molotovot, vagy MSZPsek írtják egymást. Ezt a magyarbűnözést meg nem tudom melyik szefós találta ki de sürgősen lőjje torkon magát lehetőleg ne nyílvános helyen mert hívnák hozzá a mentőt, és lehet hogy egy olyan szívná meg aki jobban megérdemelné /mármint a mentőt/. Hadd fejezzem be egy hosszabb idézettel Bayer Zsolttól /nem izgatnak a "magyar hírlap rasszista" tartalmú kommentek, úgyhogy ne fáradjatok/: "Most a velünk élő tisztességes cigányokon a sor legelébb. Most fogják magukat, az összes cigány értelmiségi, meg cigány szervezet, meg cigány önkormányzat, meg az összes nyomorgó de becsületes cigány, és azonnal adjon ki egy nyilatkozatot, melyben kijelentik: semmi közük a velük azonos etnikumból származó gyilkos és rabló és lincselő és tanárverő állatokhoz. Semmi közük azokhoz, akik felrúgták az együttélés és emberség minden parancsát. Jelentsék ki, hogy nincsen megélhetési bűnözés, de igenis van egyre brutálisabb cigánybűnözés, és ők ezt nem hajlandók eltűrni.

Jelentsék ki, hogy velünk együtt követelik a zéró tolerancia azonnali bevezetését. Minden faluban, az összes cigánysoron a becsületes cigányok haladéktalanul menjenek be a legközelebbi rendőrőrsre, és adják rendőrkézre a velük élő bűnözőket. Tegyenek feljelentést, vagy vigyék is be mindjárt a közéjük furakodott, közöttük bujkáló és őket veszélyeztető állatokat.". Ez segít/het/ne a problémán. Mert probléma VAN. Ha elismered ha nem. Ha látod ha nem.

Adani 2009.02.16. 17:23:59

@feri57:

Azért a felsorolt esetek egy részénél ( Bátaszék, Pátka, Pricsén) már kiderült, h nem magyarok voltak hanem uzsorások meg helyi maffiák csinálták ( akik szintén inkább cigányok).

Pénzszállítót és bankokat meg valóban nem cigányok rabolnak, hiszen ilyen komplex dolgot nem érnek fel ésszel, ők csak a piti dolgokhoz ért. Ahogy a fehér galléros bűnözők is többségében nem cigányok.

A Csepeli gyilkosságnál meg szintén a fehér galléros dolog ment. Az egyik MSZP-s lelőtte a másikat, mert összebalhéztak valamin.

Kimaradt a sorból a két kaposvári kis tetű, aki megölte az osztálytársát, ők se cigók voltak. Erre lehet mutogatni, h ők nem. Egyébként meg legalább 10 hasonlót lehet mondani, ahol viszont igen. Csak egy: Bp-n kb. 1 éve egy boxoló cigány ( K. Rajmund) pusztán heccből agyonverte az osztálytársát úgy, h két haverja lefogta ő meg ütötte. Szabadlábon van.

Galgagyörkről meg nekem inkább az jut eszembe mikro elüldöztek a saját házukból egy családot a cigányok és a Magyar Gárda menekítette ki őket.

Sodan 2009.02.17. 13:22:14

Erre épül a társadalom?
Faji ítéletekre! nem nem és nem .
A cigányság soha nem ítélte el a kollektívan a magyarságot.
Amikor például a Móri mészárlás volt,
Szintén nem mondták, hogy kollektív magyar bűnösség van,amikor sörétes puskával végeztek ki egy cigány családot,
vagy amikor a magyarok Molotov-koktélt dobtak cigányok házaira csupán annyit kértek,mint a mostani Veszprém esetnél is ,hogy a rendőrség vizsgálja ki, hogy mi történt és büntessék meg a bűnösöket

Ne engedjünk hogy Magyarországon eluralkodjon a rasszizmus szellemisége!!!

Adani 2009.02.17. 15:27:16

Mi is csak annyit kérünk a cigányoktól ,h dolgozzanak vagy az nem megy legalább ne bűnözzenek, és nyugodtan kimehessünk az utcára és ne kelljen félni tőlük.

Ha ezt betartanák akkor nem is lenen semmi baja senkinek velük. Legalábbis a többségnek nem.

Sodan 2009.02.18. 14:40:54

@Adani:

A cigányok nagy többsége dolgozik,
Nyugodtan kimehetünk az utcára ha te durván nem kötekedsz beléjük nincs félnivalód sem senki másnak!
A Nagy többségnek is moderálni kéne magukat tisztelet a kivételnek.
A cigányok a legjobb barátok tudnak lenni, hány elszegényedett magyar talál náluk menedéket . Kitalál valaki egy nemlétező cigány bűnözést és arra alapozik és arra építve ír internetes hülyeségeket.

Budafuck 2009.02.18. 23:16:27

@feri57:
Pátkán rasszista polgárőrök cigány házakat gyújtogattak.

Piricsén Molotov-koktélokat dobáltak cigány házakra és lövöldöztek.

Galgagyörk :éles lőszerrel lőttek roma házakra.

Bátaszék: égő benzines palackokat dobtak roma házakra.Stb....

EZEKET MIND CIGÁNY USZORÁSOK KÖVETIK EL.JÓREGGELT KIVÁNOK!
NE LEGYÉL MÁR ILYEN BUTA!
Felsorolt pár büncslekmény hányév összegyüjtött aktái?Neked egy egyheti büncselekményt kéne nézned és meglepődnél mert a nagy részét cigányok követik el!
És mégegyszer leirom ha bankot vagy multikat rabolnak,leszarom!Azért nem tudok haragudni!Sőt rabolják is ki a bankokat!De mikor idős néniket lopnak,aláznak meg meg anyukákat,legutobb multhéten a mohácsi nőt leszurták a cigók a táskájáért,na az már undoritó!

Adani 2009.02.19. 08:59:42

Egyébként azt valóban nem tudni ,h a bűnöző cigányok a cigányság hány %-át teszi ki. Valóban megeshet, h a romák többsége nem bűnöző, de bizony mindig csak a bűnöző cigányok a hangosak és ők kiabálnak rasszizmust meg faji diszkriminációt ha rájuk mernek szólni. A "most azsé' me' cigány vagyok?" is csak az ő szájukat hagyja el.

Sodan 2009.02.19. 15:09:59

@Budafuck:

Ezek mind rasszista jellegű támadások!

Pátka: cigány házakra Molotov koktélt dobáltak rasszista polgárőrök!!!!

Piricsén:2008.ag.7. Molotov -koktélt dobáltak és éles lőszerrel lőttek,roma házakra!!!

Nagycsécs 2008.nov..19.Kettős gyilkosság
éles lőszerrel lőttek rasszisták

Galgagyörk: lövöldöztek és gyújtogattak a rasszisták!

Székesfehérvár:egy kislányt dobóbalták ablakon keresztül a rasszista fiatalok

Nyírabony: 2008 .szept.. 6. éjjel cigányok ablakára lövöldöztek.

Bátaszék: 2008.dec.11.Égő benzines palackot dobtak cigány házakra a rasszisták!

Szikszó: belőttek egy roma ház ablakán!

Alsózólca: Két lövéssel terítettek le egy 19 éves roma fiatal embert!

Ezeket egytől egyik rasszista támadások áldozatai!!

Mégse kiabálnak hogy Magyar bűnözés!!

Megkezdődött,2008-óta a romák elleni genocídium és a magyar bűnözés Az újfasiszta magyarok védtelen emberekre lőnek orvul,és gyáván elmenekülnek.

Magyarország ma boldogtalan ország.
A többségi társadalom és a roma kisebbség közötti viszony gyorsuló ütemben romlik,fogyatkoznak a türelmi tartalékok .

a Tűzzel játszik,aki ebben az országban etnikai hangulatkeltéssel igyekszik megszilárdítani politikai bázisát.

CS F /Cferne /

Kopi3.14 2009.02.19. 22:56:42

@Budafuck: te előítéletes hülye fasz. Baszd meg magad.
Ezt a feltételezéseidért.

Azért, mert tőled elloptak egy rohadt telefont már egyből minden cigány bűnöző? Atya ég, operáltasd ki a maradék két agysejtedet is.
A wiskys mint megélhetési bűnöző? Volt pénzkereseti lehetősége, hivatásos sportoló volt. Őneki az nem pénzkerest volt, abban az értelemben, hogy anélkül is megélt volna, pl.

Te leszarod a benzinkúti rablást, ellenben aki ott doglozik, s neadjisten tőle voinják le, kap kevesebb fizut emiatt, az meg a te rohadt telefonod szarja le, mert pl nem tud venni cipőt a szakadt helyet a kölykének. Bankból ellopott pénz: azt úgyis a bank ügyfelein vasalják be, marha jól le lehet szarni azt is.
Az öreg nénit mi a szarért nem védted meg? Csak itt vagy képes szájkaratézni, ott nem tudtál két kurva nagy pofont lekeverni nekik?

Érdekes, felénk meg a magyarokkal voltak a problémák, nem a cigányokkal. Magyarok basztak szét lakóházakat, kerítéseket pusztán okos közlekedési módokon, néha emberéletet veszélyezetve, mert elvitték a gázcsövet, majd rágyújtottak. Magyarok gázoltak általában cserbenhagyásos módon. Magyarok szoktak általában embert ölni. A cigányokkal meg nincs probléma.

A szemellenzőmről. Járom az országot. Megfordultam Veszprémben, sok cigánnyal utaztam, kerültem közéjük tömegközlekedésen, megfordultam jópárszor a nyolckerben, Kálvária tér, Kálvária utca, stb., jártam Békés megyében a legeldugottabb telpüléseken is, s keveredtem oylan környékre, kerékpáron közlekedve- amiről simán lelökhettek volna, megverhettek volna, nem érem utol őket, s egyedül is volam- mintAlsószentmárton, Egyházasharaszti, ahol fehér ember akkor jár, ha elvtéved, vagy rendőr járőrözik, mégasem volt soha semmi problémám. Egyetlen egyszer tett valami megjegyzést a Kálvária téren egy fiatal srác a ruhámra- öltöny, nyakkendő, szövetkabát voltam- ezen kívül soha semmi problémám nem volt. Még a teljesen cigányfalvakban sem. Megjegyzem azok a falvak sokkal tisztábbak voltak, mint jópár környékbeli magyaroklakta település. Biztos áthordták a magukj szarát oda, nem?

Amit nem értesz meg: nem azt mondom, hogy a cigányok szentek. Azt modnom, nem suzabad összemosni a dolgokat, s általánosítani. Pl a cigányokkal összemosni a mostani veszprémi esetet. miért? Most szervezett bűnbanda követett el valamit, hogy ténylegesen mi midnent azt nem tudjuk. Ez nem újdonság, korábban mások is csináltak ilyeneket, lásd Aranykéz utca, különféle pesti robbantások,utcai leszámolások, kivégzések. Ez másik kategória, mint hogy lopnak két tyúkot. Utóbbi valóban jellemző a cigányokra.
De most mondjam azt, hogy a magyarok meg rassztista, homofób, látens buzi banda, akik az ellenvéleményt nem képesek eltűrni, nem képesek kultúrember módjára viselkedni- mert páran tojásdobálnak, hőzöngenek, egyből lehazaárulóznak, szellemileg korlátoltnak állítanak be másokat, akik nem értenek velük egyet, szabályos utcai zavargásokat keltenek, szerveznek, s a melegségüket flevállalókat is fizikailag is ábntalmazák bármikor is van rá lehetőségük? ellenben őket egy egész kis kellemetlenség éri- pl nem kapnak jegyet egy jegyirodában egy rétegkoncertre- akkor már zasidóznak, felháborodnak, és kivizsgálást követelnek? Akiknek a megoldás az, hogy jól felvonulgatnak, felvonultatnak bizonyos csoportokat, amelyek politikai háttere erősen intoleráns nézetekre épül, s eszközül a megfélemlítést választják?
Jobb lenácizni mindenkit zusammen?

Budafuck 2009.02.20. 00:41:24

@Kopi3.14:
buzi vagy?Mert a bas..d meg magad kifejezés után gondoltam erre.Mert nekem nem megy,de gondolom te ebben sokkal jobb vagy!Szánalmas képmutató,magadat meghazuttoló idióta mindenbe beleszarós kis hülye vagy.Ez a te bajod.Te valósznű magyar sem vagy.Ma x vmi megtűrt!
Én nem a telefonom elrablói miatt utálom a cigányokat,hanem az egész életvitelük miatt.Tudod én azért a telefonért nem keveset dolgoztam,ő nem ő ellpota késsel és 5en!Nagy janik!Késekkel!+barátomtól szintén cigányok lopták el a telefonjukat a camponában!Csepeli cigányok.szintén bökővel.
Tesomat cigányok rabolták ki,és mikor anno a westel boltaban dolgozott oda is cigányok jártak be lopni rendszeresen,továbbá másoktól ellopott személyivel vásároltak telefont vagy kényszeritették őket hogy mennyenek be megevenni nekik.Nyomozó haverom is tudna mesélni hogy a 3.kerületi fogda kikkel van tele.Nem magyar dolgozó emberekkel!
Te egy akkora nagy "jótevő "vagy mint a jakupcsek de neki is feltették a kérdést:Befogadnál a laksádodba cigányt?Vagy az ucátokba egy cigáy családot?Szomszédnak?A havannáról valakit szomszédnak?Akkora nagy rajongó vagy akkor legyél velük együtt.Élj velük.Autódat parkold le a házukhoz közel.Ugye hogy sohasem tennéd !miért is!?Mert egy képmutató pojáca vagy azért!Aki meg akar felelni társadalmi seggnyalóknak,akik csak addig tudnak eljutni hogy segélyt adjunk azt kész!És mossátok kezeiteket.Még véletlen se munkát!Neem.Mert ahoz nincs joga.Mert fáj a keze.Nácizol.mire?tudodkik voltak a nácik?Nem.És honann ered ez a név?Mire használod akkor?
Kötelesség tudata mikor lesz egy cigánynak?Jogain kivűl?Ne csak átutazz vonattal a leirt falvakon,hanem maradj lent ezeken a helyeken hónapokat,napokat.És beszéllgess el ott lakokkal.Szerinted miért hívják a Magyar Gárdát ezkre a településekre?Akik védeni akarják azokat akik megdolgoztak azért ahol laknak,élnek,dolgoznak.
A haverod aki halálra boxolta az osztáltársát biztos az is azt érdemelte ugye?Mert felvállalta a boxtudását!Neki szabad mert ő cigány.Ő elvan nyomva!meg neki szabad csapteleppel nekimenni és megrugdosni egy idős tanárt!Kiváom neked hogy a szüleidet alázzák igy meg ezek a patkányok és majd talán felnyilik az vaksi szemed.
miértnem látok a kárpátaljai magyaroknál szemetet az utcán?Buda miért tiztább,rendezetteb mind pest?Orczi tér és környékén jártál már?Blahán?és onan nyiló utcák?Keleti?miért néz ugy ki?Jah mert cigányok lakják leginkább?
Melegeket pedig nemtudom minek hoztad fel,mert olyan ostoba vagy mint gusztos péter akik felhasználják szegény melegeket a kampányukra és gyülölködésre!
Aki felválalja hogy buzi az ne parádézzon.Arra nem kel rongyrázás!Nekem két meleg haverom is van egyikük sem ment ki erre a bohocparádéra(szdsz balhé)sőt pont elmondták hogy oda ilyen diszbuzik mennek max ki meg direkte botránykeltő emberek.normális meleg él rendesen,és felvállaltan de nem parádézik.
Te idióta barom milyen ügyfélen verik le az ellopot pénzt a bankok?Nekem nem vontak le lóvét mikor a 11.kerben kirabolták a bankomat(unicredit).Azt benyeli a bank.Erre van elkülönitett keret te szerencsétlen!Shell kutban sem vonják le a fizuból mert bement valaki kirabolni!Amortizációs költségekbe irják le.
felesleges ellen példákat felhoznom mert reggelig itt ülnék,és már fáj a szemem.
ostoba maradsz úgyis,mint az aki még mindig hisz a miniszterünknek!

Budafuck 2009.02.20. 00:45:19

@feri57:
akkor a cigányok RASSZISTÁK?!Mert egymás fajtátját irtják,késelik sokszor(sajna ritkán)és a milliomos bünöző cigányok zsarolják a nyomoruságban élő honfitársukat.
Érdekes megközelitéseid vannak hallode?!Rasszista cigányok:)egymással szemben!Mert amiket Újra leirtál,azokat mind cigányok követik el!MEnny le ezekbe a falvakba mikor segély osztás van és nézd meg kik mennek oda elvenni.Ez volt a tv2-n is a naplóban és az RTL-en is .

Budafuck 2009.02.20. 01:12:38

@Kopi3.14:
@feri57:
Olaszliszkán egy autós elsodort egy cigány kislányt. A gyerek megúszta a balesetet, a család viszont meglincselte a sofőrt. Válaszul a faluban cigányellenes felvonulásokat és fesztivált tartottak.
Különösen brutális eset történt az erdélyi Hadréven. A Kolozsvár és Marosvásárhely közötti faluban. 1993-ban megkéselt egy cigány egy románt, ami után a falubeli magyarok és románok összefogtak, és szabályos pogromot csináltak.
Amikor Olaszországban egy romániai cigány megkéselt egy olasz nőt, és a bűncselekmények elszaporodására hivatkozva az olasz kormány megkezdte több tízezer romániai cigány kitoloncolását, cigány-ellenes indulatok söpörtek végig Romániában. A román külügyminiszter egy tévéműsorban azt mondta, hogy az egyiptomi sivatagba kellene deportálni a cigányokat, mert csak szégyent hoznak a román népre.

A csehországi gettókat néha a politikai elit is kívánatosnak tartja, a közelmúltban egy cseh szenátor egy ostravai lakossági fórumon azt javasolta, hogy árammal megerősített szögesdróttal vegyék körbe a helyi cigánytelepet.
A legkeményebb reformot Szlovákiában vezették be. Radikálisan csökkentették a segélyeket, és a megmaradt összeg egy részét közmunkához kötötték. Erre volt válasz 2004-ben az ország keleti felén az éhséglázadásnak elnevezett zavargás, amikor Tőketerebesen és környéken a cigányok élelmiszerüzleteket kezdtek csoportosan fosztogatni. A hadsereget vetették be ellenük.

index.hu/kulfold/2009/02/18/keselesbol_lett_mar_pogrom/

Adani 2009.02.20. 08:56:24

Az utolsóhoz annyit tennék hozzá, h ott az éhséglázadásnál mikor feltörték a boltokat nem élelmiszert vittek nagy mennyiségben hanem piát is cigit. Ennyit az éhséglázadásról. Közben pedig azt kiabálták ,h lopni akarunk lopni akarunk.

Kopi3.14 2009.02.20. 13:52:36

@Budafuck: Olvastam a cikket. Kissé azt is tendenciózusnak érzem.
@Adani: erre lehet modnani, hogy pl Zadányban meg országos hír lett, hogy az asszonyok a kocsmában a játékgép betiltását követelték, modnván a férfiak a kocsmában eljátszák a segélyt. Ja, a település többségi magyar falu, a kocsmában is rendre fehérek lógatják a lábukat.

Budafuck 2009.02.20. 15:37:37

@Kopi3.14:
Neked mi nem tendenciózus?

Adani:Igen arra én is emléxem ahol dolgozojárnak cseh és szlovák vásárlók és mesélték hogy mindenhol ahova betörtek csaka cigit,italokat,és ahol lehetet hiradástechikai cuccokat vittek el!Nagy éhségükben!Primitív véglények mind.Majd mikor a katonaság engedélyt kapott hogy lelőhetik őket,akkor befejezték a hisztit!

Budafuck 2009.02.20. 15:38:52

javítás:emlékszem,dolgozom.

Sodan 2009.02.21. 18:45:52

1988,óta már többször eljutottak ezek az összeütközések a programok határáig."programszerű események" is voltak már többször, de ennyire veszélyes nem volt a helyzet.Ha egy kisebbségi úgy érzi hogy nem védi meg a rendőrség ,az önkormányzat,az állam,akkor meg fogja védeni magát.

Magyarországon már a rendszerváltás előtt elkezdődött a kirekesztés,fokozatosan szorítsák ki a cigányokat a városokból aprófalvas térségbe ilyen etnikai enklávék a magyar történelemben még nem volt. Mesterségesen cigány falvakat hoznak létre!

cso zsi 2009.02.21. 21:38:25

@feri57:
Valami burokban nőhettél fel, és már feléred a billentyűzetet is.
A szüleim a 60-as évek legelején épült Váci úti házak egyikében kaptak új szövetkezeti lakást.
4-5 éves voltam, amikor apám kissé megviselten jött haza, annyit mondott: "csak ketten voltak, elbírtam velük".
Pár évvel később, amikor már egyedül járhattam boltba vásárolni (a forgalomtól nem kellett tartani a kereszt és mellékutcákban, focipályát festettünk fel a két-három parkoló kocsi közé), a bolt előtt 4 svéd kiskölök kötött belém.
Kamaszkoromban a Népligetig járó trolin három svéd fiatalember érdeklődött a Junoszty karórám átruházásának lehetséges módjairól, miközben mindegyik bicskával piszkálgatta a körmét.
Pár évvel később szüleim házának környéken jutottam lakáshoz. Amikor a kocsi eltűnt a ház elől, a házmester csak annyit mondott, "... utcai ...-ék már megint szabadlábon vannak".
Mondhatom, megnyugtatott.
Azt a házat lebontották, új lakópark van helyette. Egy ideig megmaradt minden autó a környéken.
Hogy-hogy nem, az egyik régi megmaradt háztömbben megint ...-ék laknak, a környező utcákban megszaporodtak a kocsifeltörések, amelyik mozdítható volt, az nem került elő többé.
Amikor a körfolyosós házban a "gyapjúágynemű-árusok" mérik fel a terepet, ha az utcán a 4-5 éves svéd kisgyerek "játékból" húzogatja az autók kilincsét, miközben az idősebb figyelemmel kíséri, nehogy bántódás érje a csöppséget, illetve gyors reagálású hadtestként rárepüljön a nyitva felejtett kocsiban lévő értékekre.

Minden liberális mellé svéd szomszédot, ha lehet kétoldalról. Akár társasház, akár családi ház, neked véged.
Lerabolnak, és nem tehetsz semmit, a lakást/házat meg az életben nem adod el, csak ha találsz még egy svéd családot. Bár pénzt nem fogsz látni, csak laknod nem lesz hol.

Nem vagyok elkötelezettje egyik pártnak sem, szélsőségeknek sem.
Még az sem kizárt, hogy a család egyik ága több nemzedékkel ezelőtt sátoros-svéd volt, meglehet.
Szőke sosem volt a családban, csak a gyermekeim, akiknek szőke - kék szemű anyjuk van.

Azt se mondják, hogy hazánkban csak egymillióan vannak, mert mindenhol van belőlük. Iskolázatlanul, számolatlanul, számolhatatlanul.

Sodan 2009.02.22. 15:17:25

@cso zsi:

A romák jelenlegi társadalmi állapota,Magyarországon meghatározó három dimenziója van.
1,Társadalmi kirekesztettség.
2,Gazdasági kirekesztés
3,Politikai kirekesztés.
A demokrácia alapelvei:esélyegyenlőség,méltányosság,és a tolerancia érvényesülése,
A romák életminősége romlik.
Társadalmi kirekesztés:Az önkormányzatok is más-más stratégiát dolgoz ki a romák társadalmi kirekesztésére.Súlyosan érinti a cigányok helyzetét a negatív irányba haladó intézkedések.
Ezek a programok inkább politikai aláfestések.

cso zsi 2009.02.22. 15:47:12

Mellébeszélsz.
Milyen közel lakik hozzád 10-15 tagú roma család? Hány család?
Ebből mennyi dolgozik, mennyi árul virágot és/vagy ukrán cigit az aluljáróban?

Adani 2009.02.22. 22:16:58

@feri57:

Ha pedig az önkormányzat próbál valami értelmeset lépni akkor jön az ombuccman és keresztbe tesz. A városban ahol lakom pl. az volt az ötlet, h a segélyt minimális mértékben adják készpénzben. Az egyik ötlet az volt ,h tikettet kapjanak vagyis vásárlási utalványt amit csak a kijelölt boltokban lehet levásárolni, ahol nem lehet alkoholt és cigit venni. A másik pedig, h étkezési jegyet kapnak, amiből ebédelhetnek az önkormányzat konyháján ill. több városi étteremben is. Valamint, h rendezzék belőle a közüzemi számlákat, vegyék meg a tanszereket a gyerekeknek stb. Az Ombudsman azt mondta, h ezt nem szabad. Így pedig megkapják pénzbe, ami már aznap landol a játékgépekbe

Adani 2009.02.22. 22:17:40

Mint az imsert Tücsök Hangya mesében:
"segélyének fele le is ment gigába.
A maradék fele sem került széfbe
Ment még ott a helyszínen be a jtákgépbe".

Kopi3.14 2009.02.24. 10:50:37

@Budafuck: Amelyik nem akar mindenfele egymastol fuggetlen ugyeket osszemosni. Az a cikk a ciganysag elleni atrocitasokat sorolta fel, de ugy mutatva, mitnha szandekosan egy rugora jarva, osszefuggesben lennenek az esetek. Amennyiben ugy vizsgaljuk a helyzetet, hogy az orszag tobb reszen is megnott a ciganysag-magyarsag kozotti bunesetek szama, es regionkent- itt a helyi rendorsegnek, onkormanyzatoknak kell tudnia meddig tartozhat valami egy regioba a problemat illetoen- kezdik vizsgalni az okokat es megoldast keresni, akkor azt mondom ok. Pl osszemosni a miskolci utcai rablasokat delalfoldi lopasokkal, vagy az enyingi klan tenykedesevel tendenciozus, a valosagot elfedo, a problemakat megodlani nem akaro megkozelites. orszagosan egyfele megopdlast talalni nem lehet a problemara, lokalisan van annyi elteres a kornyezetben, tarsadalomban. A miskolci rendorkaptiany meghurcolasat elitelem, mert amit modnott, az ugy egyben teljesen helyen volt, es jogosan hivta fel a figyelmet a dologra, annak termeszetere. Megemlitve, hogy az utcai rablas a ciganyokra jellemzo, mikozben a nagyobb erteku buncselekmenyeket, bank, benzinkutrablasokat, stb. feherek kovetik el. Ha ot nem rohanjak le akkor, legalabb egy helyen lekezdodhetett volna problema feltarasra, megertese. Sajnos ez most megint elmarad.

@cso zsi: megvolt a cigany szomszed. Soha semmi bajunk nem volt veluk. Sem nekunk, sem masoknak a kornyeken. Sot, osztalytarsam is votl cigany, nem is egy, azokkal sem votl gond, a kozossegbol sem logtak ki. Mert anno ok otthon olyan nevelest kaptak, ugy jottek a kozossegbe, hogy annak tagjai akartak lenni, ES a kozosseg sem akarta kirekeszteni oket, elfogadta olyannak, amilyen, bantas, piszkalas nelkul. Pedig gyerekek ennel kevesebbert is kepesek kritizalni.

Sodan 2009.02.24. 15:25:24

A CIGÁNYOKNAK!!!

A Magyarországi cigányoknak önszerveződésre van szüksége hogy megvédhesse magát ,akkora fenyegetettségben élnek.
Ha csak az államhatalom kemény karhatalmi eszközökkel nem tudja féken tartani a rasszista neonáci cigányok ellen szerveződő csoportokat ,bandákat akik a cigányok ki irtására szakosodtak.Ez a rasszista gyilkolások polgárháborúhoz vezethet A helyzet súlyos! S A cigány bűnöző meséket meg felejtsétek már el, elég a cigány ellenes provokátorokból!!

Kopi3.14 2009.02.24. 15:34:16

@feri57: ???? Mi a problema? Mid veszett el?

cso zsi 2009.02.24. 22:06:17

@Kopi3.14:
Heves megyei helységben van rokon tanyája. A közeli roma családokkal nincs gond, néha munkát kérnek (kifestenek, fát aprítanak), vagy pénzt, amit vagy megadnak, vagy ledolgoznak.
Viszont a ház előtti kisboltba a cigánysoron lakók is eljárnak, és amit elfogyasztanak (felnőtt és gyerek egyaránt), annak a csomagolása a mi portánk előtt végzi.
Italok üvegei, csokipapír, cukros-zacskó. Őket kinek kell(ett volna) emberi normára nevelni?
Az utcában van olyan háztulaj, aki rühelli őket, mert betörtek hozzá.
Mára már minden ablak-ajtó dupla vasban van, és nem igazán van mit elvinni onnan.
Mégis feltörik a házat. Csak úgy.

cso zsi 2009.02.25. 08:38:34

Ugyan egy más írást olvastam a kurucon (sajnos ugyanebben a kérdésben, csak egy polgármester kifakadása), ahová nem szoktam járni, de az alábbi még érdekesebb (elnézést, ha a blogtulajt sértené e linkelés)
kuruc.info/r/35/35916/

"A Népszabadság egyik balliberális bloggere, akinek roma vér is csörgedezik ereiben, “kökény”, alább teljes terjedelmében olvasható írásában arról számol be, hogy egy sportkocsis, vastag aranyláncos, a közlekedési, parkolási szabályokra fittyet hányó kancigány támadott rá. Egy újabb megvilágosodott balliberális – Wahorn Andráshoz hasonlóan?
...
elénk állt a járdán egy piros sportautó. Olyan közel a ház falához, hogy alig lehetett elférni közte és a ház között. Az autóban egy férfi telefonált. Párom kezét elengedve előre engedtem, hogy tovább tudjunk menni a szűk résen, amit nekünk gyalogosoknak hagyott a szabályokra nagyívben tevő. Ekkor a férfi kiszólt a szélvédő mögül. Elnagyolt gesztusokkal kérdezte, hogy mit bámulok? Miért nézek rá? Mi nem tetszik? Erre odanéztem.

Egy cigány férfi nézett rám vissza. Nem román, szerb vagy horvát. Cigány. Nyakában vastag aranylánc. Kezében a telefonjával hadonászott, mint egy pantomimszínész. Szinte földbegyökerezett a lábam. Mi van? Mi történik? A feleségem halkan megjegyezte, hogy mi kérünk elnézést, de nem férünk el a járdán. Erre kipattant az autóból és kést rántva felém indult. Karomat rántgatta a párom. Én nehezen mozdultam a döbbenettől. Egész este azt sulykolták belém, hogy csak egyedi eset volt az, ami Veszprémben és másutt az országban történt. Fél órája még mindenkit keblére ölelt cigány nemzetem, majd most kést ránt, mert... Tényleg. Miért is?
...
Senki nem szeret gyűlölködni. Senki nem akar bántani egy másik nációt, de amikor a maga bőrén érzi a fenyegetést, akkor a legliberálisabb gondolkodó is megtorpan egy pillanatra. Aztán levonva az egyén és a társadalom felelősségének tanulságát megy tovább, mintha misem történt volna."

Sodan 2009.02.25. 11:41:44

@cso zsi
Bocs de amit leírtál az a magyarságra illik, mert pont ez történt az unoka tesómmal. Amit ezek a magyar fiatalok művelnek az kriminális eset, de ővelük nem foglalkozik a rendőrség inkább a lerongyosodott cigányokat hergelik igazolják állandóan pedig semmit nem csináltak csak éppen barnák.

Kopi3.14 2009.02.25. 13:26:45

@cso zsi: "Viszont a ház előtti kisboltba a cigánysoron lakók is eljárnak, és amit elfogyasztanak (felnőtt és gyerek egyaránt), annak a csomagolása a mi portánk előtt végzi."
Ez a "fehherekre" legalabb annyira jellemzo. Nem tudjak a ciganyok onmagukban olyan mocskossa tenni Bp-t, mint amilyen, pl.

Sodan 2009.02.26. 07:48:50

@Kopi3.14:
A kis iskolás polgáraink is eldobálják a csokis papírt de ez a leg kisebb probléma,szót sem érdemel.
csak ennyi baj legyen mindenkinek.

cso zsi 2009.02.28. 14:17:01

Úgy tűnik egyesek nem csak csokipapírt dobálnak.
index.hu/bulvar/2009/02/27/volt_rendor_a_kezigranatos_tamadas_egyik_gyanusitottja/
"B. János ugyanabban az utcában lakott, ahol a bűncselekmény történt.

Az egyik közösségi portálra rendőri egyenruhás fényképét is feltette, bár magáról úgy vall, "18 évet szolgáltam a Rendőrség kötelékében, baleseti helyszínelő voltam nyugdíjazásom előtt kb. 8. évig". Jelenlegi életéről azt írta, "saját kisteherautómmal saját részemre illetve ismerősöknek fuvarozok. Másodállásban vagyonőrködöm".

Testvére, B. Jenő azt írta: "családcentrikus vagyok imádom a családomat. Nem szeretem a balhét, sőt egyenesen utálom, de ha elönti a szar az agyamat, akkor oda teszem magam. És nagyon nem szeretem ha a gyengébbet bántják, és kiállok a barátaimért!!!"

A testvérpár közös hobbija a motorozás, az autózás, és mindketten a Fekete kalap nevű zenekarban hagyományőrző zenét játszanak.

Pécsett, a Fejlődés utcai, romák által lakott családi házba tavaly november 18-án éjjel, 22 óra 45 perckor dobtak be egy jugoszláv kézigránátot. A robbanás a két szülőt a helyszínen megölte. Három gyermekük - a legfiatalabb kétéves, a legidősebb öt - is otthon volt, közülük ketten könnyebben megsérültek, őket sokkos állapotban vitték kórházba."
Hogy mi is ez a "Fekete Kalap"?
2004-08-09
Gerdén és Hosszúhetényben is hangszeres cigány együttest patronál a Pécsett élő dr. Várnai Ferenc, aki egyben Kővágószőlősön a Fekete Kalap cigány előadói csoport tanácsadója is. A neves szerző és kutató az említett helyeken népdalcsokrot és műsort állít össze, felvételeket készít, és a próbákon is segít.
www.kovagoszolos.hu/main.php?p=roma
www.gorcsony.hu/hirek/2004/pic/0531punkosd15.jpg

Budafuck 2009.03.01. 13:52:10

@feri57:
"A Magyarországi cigányoknak önszerveződésre van szüksége hogy megvédhesse magát ,akkora fenyegetettségben élnek"
MIFÉLE FENYEGETETTSÉGBEN?Évtizedeken át tűrték a magyarok,indenki ezeknek a mocskoknak a vislkedésétés életvitelét!
Miféle önszerveződésre gondolsz teszerencsétlen?Ezekből ha valamelyiket bántalmazás éri azonnal 100an leszenk és agyonszurnak 10ártatlant!Mit akarsz még?elég volt már belölük.Ha it nem érzik jól magukat takarodjon mindeggyik ahova akar.Vissza Indiába bárhova.Bár minenhol gyűlölik őket,eze is elgondolkozhatnál hogy miért is?Nem velük van a baj talán?Olyan képmutató vagy apám hogy az már fáj!Eddig még mindig a i országunk éspolgárai a legbefogdobb és elfgadó osrszág.Más országban ezt nem türnék ott azonnal kitoloncolnák őket!
Néha jóllenne a jogaikn kivűl ha lenne KÖTELESSÉGTUDATUK IS,viselkedés kulturájuk éshamár itt élnek x éve talán megtanulhatnának magyarul!!Mert nevetséges hogy ugy beszélnek,élnek,visellkednek mint az ősember.Neveletlen köryezetszennyező éetmodót élnek.A mi pénzünkből!!szegény elnyomottak!

Budafuck 2009.03.01. 14:02:12

@feri57:
"Ha csak az államhatalom kemény karhatalmi eszközökkel nem tudja féken tartani a rasszista neonáci cigányok ellen szerveződő csoportokat ,bandákat akik a cigányok ki irtására szakosodtak.Ez a rasszista gyilkolások polgárháborúhoz vezethet"

Egy példát irjál már le, amit Neonáci bandák követtek el??!Istenemre bár lenne,vagy lett volna már ilyen!De nincs!
Egy gyilkolásra szakosodott neonáci bandát mondjál már nekem!?ebben az országban!???
Itt gyilkolásra szakosodott cigányságvan!És cigánybűnözés!!Akik a saját fajtájukat képesek megőlni,gránátot dobálni a másikra ha nem képes a segélyt visszaadni!Uzsorás milliomos cigányok gyilkolják a lerongyosodott szegény nincstelen cigány családokat!Menny le falura és kicsit kérdezősködj végig!!Évtizedek óta!Nem kevered te a kettőt!??
Olyan tévhitben,demagógiában élsz ember hogy az már fáj!
Ezeket csak azért irod mert vagy te is cigány vagy és magadra ismertél,vagy mert ennyire meg akarsz felelni valakinek?!
Néha kicsit menny és élj ebben az országban necsak a gép elöl prédikálj és a kocsidból,és rájössz ezek akiket te szentként, reverendára állítasz nem is olyan rendes "emberek"!!!!

Sodan 2009.03.01. 16:41:00

Nyitott szemmel nézzétek a világot és rádöbbentek sok mindenre,sok furcsaságra.

cso zsi 2009.03.01. 17:16:18

@feri57:
Mi látjuk, és átéljük, amit te nem.
Talán neked kéne nyitott szemmel járnod.

Sodan 2009.03.02. 17:31:08

@cso zsi:
Amit a kirekesztett minden élethez való jogtól megfosztott cigányokkal tesztek ,az már terror a javából. Micsoda uszításokat csinálnak egyesek akár az írásaikkal is. Viszont büntetlenül nem úszhatja meg egy uszító sem,Magyarországra több ilyen gyalázatot nem engedünk, semmiféle rassz megnyilvánulást sem!!!
Most már fejezzétek be az embertelen szégyenletes nem emberhez méltó viselkedést!
Egy igaz MAGYAR
a sok közül!!!!

cso zsi 2009.03.02. 20:56:45

@feri57:
Nevetséges vagy. Utcára szoktál kimenni?
Kopi 3.14 válaszolt a szomszédokkal kapcsolatban, tőled nem láttam ilyesmit, csak a szabad véleménynyilvánítás liberális elfojtását.

A nagyszülői fotóalbumokban olyan képek vannak a családtagjaimról 50-80 évre visszamenőleg, hogy bárki lecigányozná őket, főként, hogy a gyerekkoruk valamiért a nyóckerben zajlott le.
A családnevünk alapján szintén romának sorolnának be, bár az 3-4 hasonló nevű, akivel az ország különböző részén hozott össze a sors, mind fehér volt.

Tehát szerinted milyen jogai vannak az aluljáróban "cigit-cigit" kínáló útonállónak, a következő aluljáróban a kiskorú ribancokat futtató még nem nagykorú bandának, akik szabad idejükben becsületes zsebtolvajok?

Kopi3.14 2009.03.02. 22:56:06

@Budafuck: látom te is szeretsz midnent összemosni a cigánybűnözés szó alatt, és minden cigányt beállítani bűnözőnek. Nem kéne. jusson eszedbe a Magyar ne lopj üzenet. Ja, kérlek azért az az évtizedket sorold már fel, így, többes számban, és ha már így modntad, és úgy értődik, akkor több, mint kettő. Vagyis még 90 előtt, miféle cigány fenyegetés volt? Hol? Hol bűnöztek jobban, mint a fehérek?

Ralesk 2009.03.03. 13:08:46

Lakatos Attila 4 prezident!

Na jó, talán nem, de az ürge hihetetlenül értelmes arcnak tűnik, mindig szívesen nézem a megnyilvánulásait.

Az ilyen "választott" cigányönkormányzati díszcigányok meg utálják mint a rossebet.

Sodan 2009.03.04. 14:18:13

MI MIND SZABADNAK ÉS EGYENLŐNEK SZÜLETTÜNK!

Egy ország fejlettségi szintje azon is felmérhető,
hogy miként bánik a kisebbségeivel.

Hogy barbárok, kontárok vagyunk -e!

Sodan 2009.03.08. 11:36:27

A Szélsőjobb és a jobbiknak már nem elég a Város szétverése a félelmet keltő menetelés .Molotov -koktélozás,lövöldözés, gyilkolás, Már terület követeléssel próbálkozik háborút szítani.
Magyarországon szét verik a békét minden áron.

Ralesk 2009.03.08. 22:43:57

@feri57: És hogy a kisebbségei hogy viselkednek. A végtelenségig semmilyen közösségnek nem nyalhatja ki a többség a fenekét.

Sodan 2009.03.09. 12:25:03

@Ralesk:

A Nagy többség semmivel sem különb mint a cigány kisebbség ! Csak a kisebbségnek végtelen a türelme.

A gazdasági válság őket érte elsőként, utcára kerültek ,mi rá kiáltottunk alaptalanul ,hogy nem is akarnak dolgozni.
Most mi magyarok váltunk munkanélkülivé,akkor parazita élősködő nép vagyunk!

Rájuk kiáltottunk hogy a banknál felvett kölcsönöket nem fizetik. Most már sok magyar honfitársam sem tudja fizetni,mert nincs munkája.
A munkanélküli meg kevés még a megélhetéshez is.

Ezzel azt akarom mondani,hogy bizonyos körülmények között egyformák vagyunk.

Nem kell a te seggedet se kinyalni senkinek se,micsoda beszéd ez.

Elsőnek munkahely kell és rendes fizetés bárkinek is ,hogy tisztességesen tudjunk élni.
Tisztelettel CS F
SOKÁ

Adani 2009.03.09. 18:31:31

www.youtube.com/watch?v=uTs8TmrBbZo

Kommentár nélkül. Itt sem norvég cserediákok a tettesek.

Sodan 2009.03.10. 08:42:54

@Adani:
Szigorúan MAGYAROK a tettesek,

Sodan 2009.03.10. 08:44:49

Magyarországon élünk, magyar elkövetőkkel. Nem orosz,nem Német,Magyar!

sabo 2009.03.10. 15:12:40

@feri57:
Téged fizetnek azért, hogy ilyen hülyeségeket írj? :-)

Sodan 2009.03.10. 21:44:44

@sabo:
Nem csak igazságosan ítélkezem,tiszteletben tartva mások véleményét.

Sodan 2009.03.11. 15:07:15

Cigánybűnözés!!!

Szerintem létezik magyar bűnözés is,csak jól titkoljuk. Ha azt olvassuk ,leszúrta,kirabolta,sikkasztott átverte, akkor nem írják oda hogy magyar volt,nyilván mert Magyarországon lakunk.

Adócsalás,sikkasztás bank, posta rablás...
Tehát van bőven magyar bűnözés is, csak épp az egyik látszik a másik nem,vagy nem tűnik fel senkinek se.

Zusclag János: pályázatokért lobbizott bűnszövetkezetben elkövetett csalással vádolják.

Hunvald György Erzsébetváros Polgármestere ,hétrendbeli különösen nagy kárt okozó ,üzletszerűen bűnszervezet tagjaként elkövetett csalással vádolják,nem alaptalanul.

Princ Gábor akinek bank a bankvezetői tevékenysége 35 milliárd Ft -os kárt okozott.

A kerületi rendőrkapitány közleményében saját készítésű statisztikája , arra hívja fel a figyelmet,hogy országosan a gazdasági bűnözés , sikkasztás, posta,bank,s egyéb rablások kizárólag Magyarok követik el!
A Kapitányt erkölcsileg felfüggesztették.

A Cigányok a móri mészárlásra nem mondták ,hogy magyar bűnözés van.

A Politikusoknál : Tudja ország világ ,hogy tolvajok,hazugok,csalók.
Ezek vannak az országban rokonsággal barátokkal együtt kB 2 500 000 ,egyéb bűnöző 800 000. a kilenc millió magyarból.

A 800 000 cigányból kB 700 azaz hétszáz a bűnöző ,ez az arány sok mindent elárul.

Ha összeszámolnánk , hogy a magyarok mennyit lopnak ki a közösből ,óriási lenne a külömbség a cigányokéhoz képest.


A cigányság legfőbb problémája a munkanélküliség.

Bűnbakot csinálunk a cigányságból az ország összes nyűgét baját rajtuk akarják elverni!
A rossz gazdasági helyzettől a növekvő munkanélküliségig.
Tehát van Magyar bűnözés is bőven, még nem is beszéltem a rendőr bűnözőkről, az ügyvéd bűnözőkről, a pedofil,parázna tanárokról stb..

süti beállítások módosítása
süti beállítások módosítása