Bocsi

| 2009.04.08. 16:15

Biztos észrevettétek, hogy az utóbbi időben kevesebbet írok erre a blogra. Ennek több oka van. Egyik az, hogy hamarosan itt az „éreccségi” és sokat kell tanulni a szóbeli és az írásbeli vizsgákra is. Másik ok, hogy a két másik blog az összes „blogokra szánható” időmet elveszi. Harmadrészt a BKV-figyelő és a BKV közötti együttműködés sok levelezésből áll, ami megint sok időt von el. Bár nem panaszkodom, legalább együttműködés vagy. Negyedik ok, hogy tervezgetjük a BKV-figyelős Shopot, már megvan néhány termék, azok emblémázása is hamarosan megkezdődik. Ez is sok idő. Hogy mindennel tudjak foglalkozni, legalább 26 óra kellene egy nap.

Hamarosan jövök, és szabadidőmben írok majd valamit:)
 

A bejegyzés trackback címe:

https://galm.blog.hu/api/trackback/id/tr31054104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

blarke 2009.04.09. 09:53:51

"hamarosan itt az „éreccségi” és sokat kell tanulni a szóbeli és az írásbeli vizsgákra is" - ha egyetemre kerülsz, akkor sztm össze fogod fosni magad :) (mondjuk intézményfüggő, de egy átlagos vizsgára annyit kell tanulni, hogy átmenj, amennyit a teljes érettségire, hiszen ott fél évig tanulod azt, amit érettségire 10-12 évig öntenek beléd...)

Mesteri Margarita 2009.04.09. 15:40:56

@blarke: jajmár :) Érettségitől majdnem mindeki fosik, sztem még te is. Én is, bár nekünk volt vizsgarendszer a gimi 4 évében is, igaz, negyedévente, mégis: az érettségi az az Érettségi volt. Hét hónappal később az első vizsgaidőszak miatt sem izgultam annyira, mint anno érettségi előtt (pedig nem léggömbhámozó szakon vagyok).

Misi: kitartást, tudom hogy nem vígasztal, de lesz még láblógatós időd, amikor egész nap blogolhatsz majd :)

BKV figyelő.hu · http://bkvfigyelo.hu 2009.04.09. 15:55:35

@blarke: Igaz, de mindenki életében ez az első igazi nagy vizsga. Ettől mindenki be van fosva egy kicsit:)

blarke 2009.04.10. 10:19:32

oké, oké, ez igaz, de engem/minket 6 éven át készítettek fel rá, és röhögve csináltam meg (oké, 2005-ben érettségiztem, tehát volt ott minden, hogy ha akarjuk, se tudjuk komolyan venni azt a hajcihőt). persze, ideges voltam én is, de tanulni nem igazán voltam hajlandó a 6 éven túl (magyartételeket átlapoztam és... és... ennyi, mondjuk az is volt némi idő). ehhez képest az első vizsgaidőszakom workloadja össze sem volt hasonlítható ezzel. mindenesetre hajrá, visszanézve rájössz majd, hogy nem volt ez akkora nagy dolog ;D

cyan 2009.04.10. 19:53:51

@BKV figyelő: csak tanulj szorgalmasan, majd olvasunk mást :))

Hova felvételizel?

Rocko- 2009.04.12. 10:39:36

"Negyedik ok, hogy tervezgetjük a BKV-figyelős Shopot,"
én rendelnék egy csövit, bKV-val szállítsátok ki légy szíves Pepe83-hoz.

@cyan cyca:
BKV-hoz. :)
süti beállítások módosítása
süti beállítások módosítása