Kurva jó a magyar egészségügy

| 2009.01.26. 15:36

A magyar emberek 99,9%-a elégedett a magyar egészségüggyel. A szolgáltatás színvonala kiváló, az intézmények felszereltsége világhírű, nincsenek várólisták, a kiszolgálás azonnali. Bizonyára ezért szerelték fel körülbelül egy tucat –a képen látható- Philips LCD TV-vel az Érdi Szakorvosi Rendelőintézetet is. Igaz, hogy az épülethez vezető lépcsőt évekkel ezelőtt lezárták, mert életveszélyessé nyilvánították, és a bejárathoz vezető „mentő beálló” is életveszélyes már, a mosdókban PVC csőből hajlított csapok vannak, de LCD TV az van.

Amikor valami hülyeségre kell elszórni a pénzt, akkor mindig jönnek a nagy ötletek. Ha egy barát éppen Philips TV-ket forgalmaz, akkor éppen arra van szükség, az kell a betegeknek. Igaz, hogy az intézmény évek óta felújításra szorul, de ez nem érdekel senkit. Ahelyett, hogy a WC, vagy éppen az életveszélyes „híd” felújítására költötték volna a pénzt, TV-ket vettek…


A bejegyzés trackback címe:

https://galm.blog.hu/api/trackback/id/tr32903664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BenTLor · http://blog.bentlor.hu 2009.01.26. 16:34:02

Ez halálos. Meg vagyok döbbenve, ugyanakkor már csak nevetni tudok ezeken a kis bakikon. Végülis, az én sulimban is előbb volt plazma TV a falon információnak, mint az összes wc felújítva (még most sincs mind kész). De a mi dirinkről messze földön hírlik, hogy technikamániás, és a TV-re volt valami pályázati pénz, a wc-kre meg nincs.

minic13 2009.01.26. 16:56:29

miért irsz olyanról, amihez nem értesz? ha láttad volna már működés közben azokat a tv-ket, akkor nem irkalnal olyanokat, h az adófizetők pénzét költik rá. ugyanis ezeket a gyógyszergyárak adják, cserébe a reklámért.
várólisták meg mindenhol vannak, és lesznek is. mert ha valakinek minden vágya, hogy az ő kedvenc dokija csinálja, az amugy akár rutinműtétnek számitó dolgot, akkor arra várni kell. nem a sürgősségi operáciokra kell várni.

BKV figyelő.hu · http://bkvfigyelo.hu 2009.01.26. 18:47:30

@minic13:

Tudom ki adja s miért, az orvos ma mégis mondta, hogy "ebben is a mi pénzünk van", ami szerintem tök jogos. Amíg az épület omladozik, nem újítják fel, addig nem foglalkozom ilyennel.

Mellesleg ahová nézek, csak a reklámokat látom, mindenki menekül már előlük, és pont beteszik egy olyan helyre, ahol végképp nem akarok vele találkozni...

Kopi3.14 2009.01.26. 18:53:43

Figyelo: hogy nem akarsz reklammal talalkozni, az mondhatni egyeni problema. Ha nem tetszik, nem nezed. Egyebkent varakozas kozben remekul lehet konyvet, jegyzetet ovlasni.

BKV figyelő.hu · http://bkvfigyelo.hu 2009.01.26. 18:58:48

@Kopi3.14:

Ez jogos, én pofátlan előkapom a kis laptopom ott is, ahol néznek, ha várakozni kell. Tulajdon képpem, ha az intézmény megkapja érte a kellő pénzt, nincs ezzel baj, csak attól félek, megint a gyógyszergyártó jár jól, ahogy ez mindig lenni szokott.

BKV is fillérekért eladta a reklámhelyeit, pedig rengeteg bevétele lehetne belőle. Most meg sírnak, hogy nincs pénz.

Budafuck 2009.01.26. 21:09:40

@minic13:
Te barom és mi lett volna ha a tv helyett adott volna pénzt a gyógyszergyár, vakoló anyagra és festékre meg téglára?És a felújitottra rakna reklámot és ott hirdetne ingyen?!!Nem helyette a jó cigány megoldás az omladozó szarkupacra rak lcd tévét.Gratú!
Ez olyan mikor a MÁV megvette a méregdrága gyönyörű új vonatokat és megáll egy milliárdos szerelvény érd/diósd/omaldozó mocskos gyomos megállójába!Öszkép zéróó!Értelem igényesség zéró!Undoritó ez az ország!

Adani 2009.01.29. 08:11:44

Na igen mint a cigány putri, amit már nem az imádság tart egyben mert majd kidől a fal, nincs ajtó ablak csak nejlon helyette hiányos a tető meg tele szeméttel, de ott figyel a Digi TV-s antenna, mert az kell és tuti ,h van hozzá plazma vagy LCD TV is.

Egyébként ugyanez volt a széfekkel is. Biztos vmi sógor-koma kft széfeket árult és nem tudta kinek eladni és hírtelen égető szükség volt minden kórházi ágy mellé széfet tenni. Mikor ezt a hülyeséget eltörölték akkor rögtön el is adták a kórházak a széfeket hiszen egyáltalán nem égetően fontosak, vannak ennél fontosabb dolgok is. De hát vmit Mengelicának is fel kellett mutatni.
süti beállítások módosítása
süti beállítások módosítása