A magyar fiatalok hülyék a szexhez?

| 2009.01.15. 20:22

A Gyakori kérdések nevű weblapra még a Subbán akadtam rá, hónapokkal ezelőtt. Amikor rossz kedvem volt gyakran feljártam és a szex téma kérdésein nevettem egy sort. A karácsony és a szilveszter közötti szünetben ismerősök ismét megmutatták az oldalt a Plurk-ön, aminek ismét rendszeres olvasója lettem, a szilveszteri hangulatot is sikerült vele megalapoznom.

Azóta elgondolkodtam egy kicsit ezen az egészen. Ez most komoly? Tényleg ilyet kérdeznek emberek? 12-13 éves koromban bennem is felmerültek kérdések a szexel kapcsolatban, de ezeket sosem kérdeztem volna meg az interneten. Ilyen korban azért foglalkoztatja már az embert a téma, de van egy határ. 20-25 éves emberek hogyan tehetnek fel olyan kérdést, hogy „Mi a szex menete?” 15 éves koromban nem volt már ilyen kérdésem. Az ember elég információt szerez be felnőtt filmekből, ismerősöktől és mindenhonnan, hogy erre a kérdésre tudja a választ. És egyébkéntis, ez alakul. Nem kell ezen aggódni…

Kiválogattam azért néhány durva kérdést azoknak, akik nem olvasták még a weblapot, amolyan ízelítőnek, moderálatlanul, plusz18 :)

Kérdés: A vibrátort gumival vagy gumi nélkül kell használni?


Válasz: Hát ez fájt. Szerinted a furulyát furulya tokkal együtt kell a szádba dugni? anyám ... szerinted terhes lehet valaki 1 műbrokitól?

Kérdés: Mi a kakiszex "menete"?


Válasz: Ez változó, magyarországon nincs nagy hagyománya ezért csak egy laza hasraszarás a divat idehaza. Általában úgy szokott egy kapcsolatban kialakulni hogy valamelyik félre egy hasmenéses napon tör rá a vágy és elcseppen vagy elgurul az első gombóc. A gyakorlottabbak tenyérrel elkenik egymás testén, a profik meg állítólag szét is tudják farolni egymás hátán camping biciklivel. Ha bele akarsz vágni akkor szerintem csak fogj meg egy darabot állj a barátnőd mellé és dobd a ventillátorba. Viszont egy friss kapcsolatot megmérgezhet a dolog főleg ha a meglepetésnek szánod :)

Kérdés: Nagyon szűk volt a puncim, gáz ha segítettem szétvágni? 15 vagyok és nem bírta benyomni a pasim aztán pengével szétvágtam. Más is csinálta ezt már, ettől lehet bajom?
 

Subba válasz:  Szerintetek gáz ha felvagdalja a punettijét? Miért nem a fickó csúnyáját farigcsálta méretre?

Kérdések válaszok nélkül:

 

„Normális az unokatestvérrel való petting?” ; „Orális szexhez milyen gumit javasoltok?” ; „Mit csináljak a fogaimmal szopás közben?” ;  „Először voltam együtt pasimmal. Önzőség részéről, hogy ő élvezett el elöbb?” ; „Suliwc-ben milyen a szex?” ; „Honnan tudom, hogy volt-e orgazmusom?” ;  „Pasim harapdálta cicim, amimek megmaradt a nyoma. Mit mondjak szüleimnek ha észrevennék? Hogy tudom minél elöbb eltűntetni?” ; „Ilyen fura fehér foltot látok a nadrágomon mi lehet ez?” ; „Nem tudom betenni most mit tegyek?” ; „Kell szex közben beszélni?”

Ilyen kérdések után nem csodálkozom, hogy Magyarországon egyre több a 14-15 éves anyukák száma, illetve az abortusz. Ha a szülők nem beszélgetnek gyermekeikkel erről a témáról, a barátaikat sem merik megkérdezni ilyenről, akkor az illetékeseknek nem kellene lépniük? Sajnos az általános iskolákban lévő „felvilágosító órák” röhögéssel telnek el, a gyerekek egymás előtt kérdezni sem mernek nagyon, pedig rengeteg kérdésük van. Az oldalt egyébként már hasznosnak ítélem meg, hisz sok kérdésre kapnak választ a tanácstalan emberek, elkerülhetőek a „balesetek”. Akik az iskolában nem mertek kérdezni, itt név nélkül megtehetik, bár a felvilágosításnak mégsem ez a legjobb formája szerintem.

(folyt.köv.)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://galm.blog.hu/api/trackback/id/tr11880371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ElPresidente 2009.01.15. 21:05:04

:o)))))))))
és :o)))))))))))))))))))
és megintcsak :o))))))))))))))))))))))))))

nagyon várom már a folytatást!!! :o)

u.i.:azért egy "kicsit" kétségbe estem, hogy a "maifiatalok" ilyeneket kérdezgetnek... és hogy ennyire nincsenek tisztában a dolgokkal...

u.i.2.:sztem a legjobb a "szétvágtamapuncimat nembaj?" :o)

Budafuck 2009.01.15. 21:09:09

Régen a Bravó nevezetű újságban meg a Popcornban voltak hasonló magasröptű kérdések.mert akkoriban nekünk nemvolt net,dvd,pornoadó,se bkv figyelő blog:):)
Viszont volt egy kérdés amit sosem felejtek el,azon röhögtünk mindig:

Feldugtam magamnak egy virslit és beletört.Megvárjam mig pisiléssel kijön,vagy mennyek orvoshoz??.
Válasz:Műbeles vagy juhbeles volt? .....

gasparnorbertpal · http://geoabc.blogspot.com 2009.01.15. 21:44:29

Szánalmas.
Egyébként régen volt egy narancssárga könyv, talán Veres Péter doktor írta... abba voltak ilyen láma kérdések :) Vicckönyvnek olvastam:)

Kopi3.14 2009.01.15. 23:14:32

Nyugtassatok meg, hogy ezeket valaki ráérő idejében találja ki a válaszal együtt, és nem a maifiatalok halál komolyan hozakodnak vele elő.

Adani 2009.01.16. 08:24:00

Hát igen, a mi korosztályunk nem kérdeztem eg a neten, mert akkor még nem volt net, se gyakorikerdesek.hu. Ill. na nekem 1998-ban már volt otthon netem, de akkor ez nem volt általános én voltam a suliban az egyetlen, csak később terjedt el szélesebb körben, dem ég 2000-ben is kockák voltunk mi, akiknek volt nete ( igaz a kocka kifejezés még nem volt rendszeresítve, de körülírva kb. ez jött ki).

Egyébknét a gyakorikerdesek.hu weboldal épp erre val, én is regisztrálva vagyok rajta és válaszolgatni is szoktam ( no nem a szex témakörben), a fejlécében is vmi olyasmi van ,h amit máshol nem mertél megkérdezni itt megteheted.

Egyébként a Bravo magazinba régebben egy Veres Pál nevű emberke válaszolgatott, és el is mondta többször, h bizony állandóan meggyanúsították, h egyes levelet a szerkesztőségben találnak ki, mert annyira hihetetlen dolgok vannak bennük. Viszont ő azt állította, h nem ezeket valóban kapták sőt 90%-uk felbélyegzett válaszborítékot is tartalmazott. Azt viszont el tudom képzelni, h egyesek poénból küldtek be marhaságokat, ki tudja lehet, h a gyakorikerdesek.hu oldalon is poénkodnak
Egyébként érdemes megkeresni a neten terjed egy mp3 fájl mikor Veres Pál beszél a nemi életről, nagyon jó és nagyon vicces. Így kéne minden szexuális felvilágosításon is beszélni róla, mert sokszor bizony az előadó is össze-vissza beszél és nem meri nevén nevezni a dolgokat és abból adódnak gondok. Ott pl. Veres Pál nyíltán ki merte mondani ,h nem közösülés meg lefekvés meg egyebek a magyar ember baszni szokott kéremszépen.

Adani 2009.01.16. 08:24:46

UI:

Itt egy gyűjtemény onnan:
bombagyar.hu/index.php?post=1741

Érdemes elolvasni.

Kolléga 2009.01.16. 10:23:27

Hmmm... Speciel gumit húzni egy vibrátorra nem egy tökéletes hülyeség. Higiéniás okból néha nem rossz ötlet.

Dee_ 2009.01.16. 11:32:21

Vihogunk ezeken a gyerekeken, aztán meg csodálkozunk, hogy nem mernek előhozakodni ezekkel a kérdésekkel...?
Mellesleg rég rossz, ha menet közben derülnek ki a dolgok. (Például hogy megszakított közösüléstől is teherbe lehet esni. Sok felnőtt sem tudja.)

kacsa. 2009.01.16. 13:44:54

Az egyik ismerősöm mesélte, hogy egy kiskorú anyuka szüléskor nem értette, hogy mit matat a hüvelyénél. Elmagyarázták neki, hogy ott fog kijönni a baba. Kérdés: Há' nem a seggemből?
A betelefonálós rádióműsorokban is akadnak gyöngyszemek: egyszer egy tizenéves lány megkérdezte a műsorvezetőt, hogy ha orális szex van, akkor ha lenyeli, abból lesz-e baba.
Azon meg ne csodálkozzunk, hogy terjednek a nemi nyavalyák, ha egy lány azt tartja a lehető legnagyobb tragédiának, ha teherbe esik és nem azt, hogy összeszed valamit. (ismerős lány összejött egy "rutinos" sráccal, aki azt mondta, hogy nem kell gumi, majd vigyáz. Mondtuk a lánynak, hogy ez így nem biztos, hogy nyerő. Lány: De hát azt mondta, hogy vigyáz és nem lesz gyerek. Finoman közöltük vele, hogy aki sok nővel volt és nem használ óvszert az könnyen összeszedhetett valamit és az a valami nem biztos, hogy a gyerek lesz.)
A "felvilágosító" óráknak én sem láttam értelmét. Ellenben biosz órán a tanár a szaporodás témakörbe belevette a fogamzásgátlást és a közösülést is. Beszélt a különböző módszerek előnyeiről/hátrányairől, az aktus közben esetlegesen fellépő problémákról stb. Szerintem elég korrekten felvilágosította a társaságot.
Budafuck: Régen állandó program volt az osztályunkban, hogy valaki vett egy Bravot és hangosan felolvasta ezeket a kérdéseket. A legjobb a fikuszos volt...

Adani 2009.01.16. 14:00:14

Veres Pál mondta az előadásában, h volt egy asszony, aki azért írt neki, mert nem tudott évek óta teherbe esni hát mit csináljon. elküldte egy ismerőséhez, aki nőgyógyász volt pont ott, ahol az asszony lakott. Később hívja röhögve, h bakker ennek a csajnak akkora szűzhártyája van ,h gépfegyverrel sem lehet elvenni a szűzességét. Kiderült, h a egy rossz buzihoz ment férjhez, aki mindig seggbebaszta ő meg azt hitte, h ez a szex, hiszen sosem látott mást.

Rocko- 2009.01.16. 16:15:09

óóóó, te nem olvastál bravot. ott ennél durvábbak voltak. egyik fele az, aki tényleg nem értett hozzá, a másik fele meg direkt kérdezett hülyeséget.

és a legszebb h nem tudtad eldönteni: melyik-melyik.

kedvencem belôlük (ugye mai napig élénken él a fejemben): kedves xy, bravo pszcihodoktor, szexuálterepautista!
álmomban megerôszakolt a fikuszom, és attól félek terhes lettem tôle. tessék mondani, hány %-ban lesz ember, és hányban növény?
persze az is egy jó sztori, amikor meztelenül fürdött Balatonban, felúszott a jánynak egy kis hal, ô meg rögtön a terhesség miatt aggódott. :)

Rocko- 2009.01.16. 16:17:10

kacsa. 2009.01.16. 13:44:54
na! nem csak én emlékszek rá! :)))

Adani 2009.01.16. 17:54:39

@Rocko-:

A halasra én úgy emlékszem ,h a lány attól félt, h teherbe úszott, mert a vmi gyógyfürdőben volt ahol látta, h volt , aki belerejszolt neki meg lecsúszott a fürdőruhája a víz alatt és mi van ha beúszott az egyik ostoros.

A másik meg az volt mikor egy fiú írt, h fél,h gyereke lesz, mert kiverte a pajta tetejére a farkát és mi van a nap kikölti?


Megtaláltam az említett hangfelvételt:
www.gatveder.hu/adatlap.php?id=8891073

Hallgassátok meg, megéri, így kell szexuális felvilágosítást tartani.

2009.01.18. 20:38:09

Meg a klasszikus, (bár ez csak vicc) amikor a kisebbségi kislány nagyon fél a szüléstől, a nőgyógyász vigasztalja, hogy csak ugyanabban a pozícióban kell lennie, mint amikor a barátjával együtt volt. Mire elkezd éktelenül bömbölni, hogy akkor neki majd a pajtában térdelve kell fejnie a kecskéjüket, a lábával meg tartani az ajtót...

2009.01.18. 20:43:32

"Kiderült, h a egy rossz buzihoz ment férjhez, aki mindig seggbebaszta ő meg azt hitte, h ez a szex, hiszen sosem látott mást."

Van hasonló UL is, amikor egy anglikán pap és felesége elmegy kivizsgálásra, mert hiába próbálkoznak évek óta, nincs gyerekük. Mindenféle orvosi vizsgálat, pszichoterápia, persze minden rendben. Kínjában az orvos végül rákérdez, hogy szokták csinálni. Kiderült, hogy a pap világéletében a köldököt tekintette inputnak a feleségén, azt hitte, hogy az alul csak pisilésre való...

BenTLor · http://blog.bentlor.hu 2009.01.19. 08:46:41

Beleolvastam a gyakorikerdesek.hu-ba... Nagyon veszélyes emberek vannak azért. Mi általános suliban olvastuk az im meg a Bravó kérdés-válasz rovatát, nagyon poén volt, főleg amikor utánoztuk a kislányos hangokat...

Adani 2009.01.19. 10:38:28

Biztos voltak olyanok akik tovább mentek és küldtek is be kamu dolgokat aztán meg röhögtek a válaszon.
süti beállítások módosítása
süti beállítások módosítása