A vonatok direkt késnek

| 2008.12.20. 21:31

Munkatársaink európai - sőt mi több, világ - szintű szolgáltatást nyújtanak!

Elítéljük a rohanó életvitelt, vonataink megfontoltan, vagy sehogysem közlekednek! Interaktív szolgáltatások keretében az utasok maguk takaríthatják ki az ülőhelyet, ha le szeretnének ülni!


Odafigyelünk szemünk egészségére: állandó fényviszonyt biztosítanak intelligens ablakaink, amelyek piszoktól sötétülnek. Este nem kapcsolunk lámpákat, hogy nyugalma teljes legyen!


Az extrém sportok kedvelőinek: nyáron teljesen feltekerjük a fűtést, télen soha. A wc-ben se lámpa, se tükör, se papírtörlő, ezzel tudatosítva a természetes nomád élet szépségeit! A csatlakozásokat nem hangoljuk össze, hogy ön ne érezze magát egy gépi rendszer tehetetlen részeként! Várótermeink közbiztonsága érvényesíti az evolúciós folyamatokat: csak az erős marad életben!


Utasbarát menetrendek: megjegyezhető mennyiségre csökkentettük a járatszámokat! Banki szolgáltatások: nagyobb mennyiségű készpénzét beválthatja menetjegyre! Odafigyelünk a környezetünk egészségére: hetente legalább 3x vonatmentes napokat tartunk az egész országban, elviselhető mértékűre csökkentve a káros-anyag kibocsátást! Bevezettük a szubjektív felelősség fogalmát: munkatársaink csak a haszonból részesülnek, a hiányt nem kell befizetniük!

Jelentkezz csapatunkba, nálunk megvalósíthatod magad, gátlásaid levetkőzheted. Ha iskolában elnyomtak, nincsenek barátaid, sőt még a szüleid szerint is hülye vagy, akkor gyere hozzánk dolgozni! Ma már a legtöbb munkatársunk kinőtte gátlásait és teljes lelki nyugalommal szop.t egy egész országot!!!

MÁV - sztrájktól sztrájkig!

 

(Valahonnan az internetről)

A bejegyzés trackback címe:

https://galm.blog.hu/api/trackback/id/tr28834198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ákibard! 2008.12.21. 00:07:35

Szerintem ha az Indexes topiktárs, aki ezt megírta a vasútmániáson, jogdíjat szedne, már milliomossá vált volna, annyi helyen olvastam vissza azóta...

twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX · http://freewaresoftwarenews.blogspot.com/ 2008.12.21. 10:09:48

Nalam is kinn van.

Es az osszes nem dolgozo VDSzSz tag bassza meg a jo edes kurva anyjat.

hatR 2008.12.21. 12:56:43

nem lehet ezeket kirugni kurvagyorsan? az okozott kart megfizettetni? gondolom van rola nyilvantartas ki sztrajkol es ki vette fel a munkat...

mildi 2008.12.21. 14:54:13

hatR
nem olyan egyszerű, kirúgni éppen ki lehet, legfeljebb perelnek, és majd kapnak kártérítést, de egy fszt "betanítása" 1 év, magyarán pótolni nem lehet őket olyan könnyen, hiába van annyi munkanélküli.

GEePeeYeSs! (törölt) 2008.12.22. 09:14:46

A késések lélektanáról találtok kis statisztikát nálam. Elszomorító...
süti beállítások módosítása
süti beállítások módosítása